~ napisał(a): od kiedy chory ma apetyt? ;) PanieM
PanM napisał(a):~ napisał(a): Ponieważ jakość serwowanych posiłków jest delikatnie mówiąc skandaliczna
Szpital nie funkcjonuja jako restauracja. Jestem w pelni zadowolony z jakosci podawanych posilkow w szpitalu.
gover napisał(a):PanM napisał(a):~ napisał(a): Ponieważ jakość serwowanych posiłków jest delikatnie mówiąc skandaliczna
Szpital nie funkcjonuja jako restauracja. Jestem w pelni zadowolony z jakosci podawanych posilkow w szpitalu.
Rozumie Pana .
Jest pewna grupa ludzi której obojętnie z czego się składa kiełbasa.Nie ważne ile ma procent mięsa 80 czy 20 .Ważne aby była tania .Nie ważne że masło to margaryna .Nie ważne że ser to nie ser .Nie ważne że nawet herbata ma dziwny smak.
Wędliny mało mają wspólnego z mięsem.
Miły Panie Gover -- ma Pan subiektywne prawo lubić to co tam dają .
Pytam zatem dlaczego tak wiele idzie do zlewek i dlaczego rodziny przynoszą pacjentom inne jedzenia.?
PanM napisał(a): Miły Panie Gover -- ma Pan subiektywne prawo lubić to co tam dają .
Pytam zatem dlaczego tak wiele idzie do zlewek i dlaczego rodziny przynoszą pacjentom inne jedzenia.?
~ napisał(a):~ napisał(a): to jest bardzo proste idzie się na policję zgłasza się z Art. 212. kk i za parę dni jest wezwanie do prokuratora rejonowego :),
proste dla prostakow.
gover napisał(a):PanM napisał(a):~ napisał(a): Ponieważ jakość serwowanych posiłków jest delikatnie mówiąc skandaliczna
To nie knajpa jasne.A KTO ZA TO PŁACI?
~???? napisał(a): wysłać wszystkie pielęgniarki i lekarzy z Bolesławca do Zgorzelca.inny swiat inna kultura.nie przemówią do mnie żadne argumenty typu wiecej obowi azków inna pensja.tam pracuja ludzie z powołania z pasją i szacunkiem dla człowieka..Podobno Pani Dyrektor-ekonomistka z zawodu nie widzi problemu w zwolnieniu niekompetentnego lekarza,może tu tkwi sukces.naprawdę tam jest opieka niezwykła.ŻYCZĘ LEKARZOM ZE ZGORZELCA Z OKAZJI ŚWIĄT WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO A LEKARZOM Z BOLESŁAWCA WIĘCEJ POKORY I ZROZUMIENIA,NO I GŁOWY TROSZKE NIŻEJ BO STRACH DO WAS PODEJŚĆ I SPYTAĆ O STAN ZDROWIA ......NIESTETY.