Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szpital Powiatowy - dobry czy zły ?

9984
#gover nieaktywny
17 grudnia 2015r. o 23:47
~ napisał(a): Miałem przyjemność przebywać na SOR byłem profesjonalnie zdjagnozowany ,i zaopatrzony w konkretne leki.

Szpital jest bardzo dobry.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mgosia niezalogowany
18 grudnia 2015r. o 0:07
Tu też się nie zgadzam , a szczególnie jeśli chodzi o SOR .
Pielęgniarki są w porządku i Ci lekarze , który mają szacunek do drugiego człowiek też :) Z diagnozą bywa bardzo różnie, co niestety potrafi zaważyć na życiu ...a przecież liczy się czas. Czasami odnoszę wrażenie, że starsi ludzie są postrzegani jak zło konieczne , które zawadza i którego trzeba się pozbyć i odesłać do domu ( zaznaczam , że nie wszyscy tak do tego podchodzą ).

Niestety jestem zmuszona przebywać tam bardzo często i to nie z bólem paluszka .
9984
#gover nieaktywny
18 grudnia 2015r. o 0:10
Twierdze, ze szpital, jak na szpital prowincjonalny, jest bardzo dobry. Z bolem paluszka tez tam nie bywam.
~? niezalogowany
18 grudnia 2015r. o 9:55
gover napisał(a): Twierdze, ze szpital, jak na szpital prowincjonalny, jest bardzo dobry. Z bolem paluszka tez tam nie bywam.

Podaj argumenty na plus
~ niezalogowany
18 grudnia 2015r. o 12:12
zachowanie pielęgniarek nie zależy od zarobków tylko od powołania :)
~ niezalogowany
18 grudnia 2015r. o 13:31
~ napisał(a): zachowanie pielęgniarek nie zależy od zarobków tylko od powołania :)

a lekarze
~ niezalogowany
18 grudnia 2015r. o 17:25
~ napisał(a):
~ napisał(a): zachowanie pielęgniarek nie zależy od zarobków tylko od powołania :)

a lekarze
Co lekarze? Jak by nie mieli powołania to by nie mogli tego zawodu wykonywać i tyle,wcale tak dobrze nie zarabiają zważywszy na ich ciężką i często niewdzięczną pracę ,bo pacjenci zazwyczaj uważają ,że "za to im płacą" i wcale nie są wdzięczni za dobre leczenie,ja lekarzy szanuję bo gdyby nie oni to strach pomyśleć ,kto by nam pomagał w cierpieniu>? Wiadomo,nie każdy lekarz się jednakowo przykłada i zachowuje,ale ogólnie dobrzy są.
~ niezalogowany
18 grudnia 2015r. o 19:29
~halina napisał(a): Pani Mario! Zapraszam Panią na wolontariat na oddział wewnętrzny i neurologiczny.Popracuje Pani z miesiąc to wtedy pogadamy,kto nam dał dyplom.Przy okazji zobaczę jak wysoko nosi Pani głowę.

Chciałam podjąć się wolontariatu w szpitalu i co? do dziś żadnej odpowiedzi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza