Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Szpital Powiatowy - dobry czy zły ?

~do psychola niezalogowany
17 grudnia 2015r. o 20:54
~ napisał(a):
PanM napisał(a): Opis działania szpitala Bolesławiec rozłożyłem sobie na 10 oddzielnych punktów.
Na początek SZPITALNY CATERING .

Moim zdaniem istny koszmar .
Jeśli na to coś wydawane są pieniądze NFZ zamiast na leczenie to godne kryminału.[/c

Do Nowego Roku 13 dni.Zdążymy.? ;)
Zobacz proszę jak się jada w Wojewódzkim,koszmar.

a ty co ? Pacjent z 1000 lecia ?Załóż sobie temat.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 grudnia 2015r. o 21:21
od kiedy chory ma apetyt? ;) PanieM
~halina niezalogowany
17 grudnia 2015r. o 21:57
Pani Mario! Zapraszam Panią na wolontariat na oddział wewnętrzny i neurologiczny.Popracuje Pani z miesiąc to wtedy pogadamy,kto nam dał dyplom.Przy okazji zobaczę jak wysoko nosi Pani głowę.
~ niezalogowany
17 grudnia 2015r. o 22:06
Jak dla mnie to lepszy jak w Lubaniu.
~ niezalogowany
17 grudnia 2015r. o 22:22
starosta tego nie potwierdza,wybrał Lubań. ;)
9984
#gover nieaktywny
17 grudnia 2015r. o 22:26
~ napisał(a): starosta tego nie potwierdza,wybrał Lubań. ;)

Ja wybralem Boelsawiec.
~SOR niezalogowany
17 grudnia 2015r. o 22:40
Pana m erka pzywiozla tez do bolca.
~ niezalogowany
17 grudnia 2015r. o 23:03
Miałem przyjemność przebywać na SOR byłem profesjonalnie zdjagnozowany ,i zaopatrzony w konkretne leki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza