Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

2161
#fobiak nieaktywny
5 maja 2017r. o 9:55
~~Przestępcy napisał(a): Twitter Rafał A.Ziemkiewicz: -
Wałęsa kradł dokumenty z MSW, Komorowski zdał maturę dzięki oszustwu, Kwaśniewski podawał się za magistra...i oni nas nazywają przestępcami.

a kim jest ziemkiewicz, to ten endecki gloopek?
nastepny autorytet
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
5 maja 2017r. o 10:10
fobiak napisał(a):
Wałęsa kradł dokumenty z MSW, Komorowski zdał maturę dzięki oszustwu, Kwaśniewski podawał się za magistra...i oni nas nazywają przestępcami.

nastepny autorytet

Nie no tylko ty i jaruzelski to autorytet :D
~~ niezalogowany
5 maja 2017r. o 10:10
nie ważne kim jest, ważne że bardzo trafnie ujęte
~~ niezalogowany
5 maja 2017r. o 10:17
fobiak napisał(a):

nastepny autorytet

Jego tata był w PZPR, czyli pan Rafał to takie resortowe dziecko, ale popierające PiS...
2161
#fobiak nieaktywny
5 maja 2017r. o 10:57
pis to tez resortowe dziecko
~~Do: Pana Fobiaka niezalogowany
5 maja 2017r. o 11:02
Dziękuję, że Pan dostrzegł mój wpis odnoszący się do trzech poprzednich prezydentów /zwanych przez innych kolejno: Donos, Bigos i Polmos/ z twittera Pana Rafała A.Ziemkiewicza. Dziękuję takze, że opatrzył Pan swoim komentarzem. Ja oczywiście się z tym nie zgadzam, ale Pan może mieć odmienne zdanie wg. zasady biblijnej z obfitości serca mówią usta. Mam nadzieje, ze z treścią merytoryczna natomiast się Pan zgadza, gdyż zderzamy się tu z niezaprzeczalnymi faktami.
Pozostaje tylko osoba Pana Ziemkiewicza, która Pan określa w sposób nikczemny.
Proszę wobec tego o przedstawienie swojego dorobku oraz swoich autorytetów.
Odpowiedzi proszę udzielić w konwencji dobrego wychowania.
Będę wdzięczny.
~~chamski chadziar niezalogowany
5 maja 2017r. o 11:19
fobiak napisał(a): pis to tez resortowe dziecko

Amen.
~~ niezalogowany
5 maja 2017r. o 11:29
~~Do: Pana Fobiaka napisał(a): Dziękuję, że Pan dostrzegł mój wpis odnoszący się do trzech poprzednich prezydentów /zwanych przez innych kolejno: Donos, Bigos i Polmos/ z twittera Pana Rafała A.Ziemkiewicza. Dziękuję takze, że opatrzył Pan swoim komentarzem. Ja oczywiście się z tym nie zgadzam, ale Pan może mieć odmienne zdanie wg. zasady biblijnej z obfitości serca mówią usta. Mam nadzieje, ze z treścią merytoryczna natomiast się Pan zgadza, gdyż zderzamy się tu z niezaprzeczalnymi faktami.
Pozostaje tylko osoba Pana Ziemkiewicza, która Pan określa w sposób nikczemny.
Proszę wobec tego o przedstawienie swojego dorobku oraz swoich autorytetów.
Odpowiedzi proszę udzielić w konwencji dobrego wychowania.
Będę wdzięczny.

Skoro tak nazywasz poprzednich prezydentów ,to jak nazwiemy obecnego? pęknięta guma ? pacynka Kaczyńskiego?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.