~~Do: Pana Fobiaka napisał(a): Dziękuję, że Pan dostrzegł mój wpis odnoszący się do trzech poprzednich prezydentów /zwanych przez innych kolejno: Donos, Bigos i Polmos/ z twittera Pana Rafała A.Ziemkiewicza. Dziękuję takze, że opatrzył Pan swoim komentarzem. Ja oczywiście się z tym nie zgadzam, ale Pan może mieć odmienne zdanie wg. zasady biblijnej z obfitości serca mówią usta. Mam nadzieje, ze z treścią merytoryczna natomiast się Pan zgadza, gdyż zderzamy się tu z niezaprzeczalnymi faktami.
Pozostaje tylko osoba Pana Ziemkiewicza, która Pan określa w sposób nikczemny.
Proszę wobec tego o przedstawienie swojego dorobku oraz swoich autorytetów.
Odpowiedzi proszę udzielić w konwencji dobrego wychowania.
Będę wdzięczny.
teksty ziemkiewicza nie maja nic wspolnego z moim wpisem, nic nowego nie napisal bo on nie wie jak cos napisac, powtarza to o czym kazdy juz wie.
odnioslem sie do samego ziemkiewicza, przypomnialy mi sie jego programy telewizyjne, uwazam go za hipokryte-karierowicza. jego opluwanie prl-u i gloryfikacja band, kiedy ma brak wiedzy na ten temat i czesto uwaza sie za historyka, jest niczym innym jak ignorancja dla sluchacza czy czytelnika. w tym czasie w ktorym jego bandy sie byczyly, polacy odbudowywali kraj. zwroc uwage, ze zaden polak nie mial pojecia jaki im narzuca system, material historyczny mowi o demokracji, jemu jak wiadomo marzy sie polska przedwojenna.
posluchaj zanim cos napiszesz bo pluc potrafi kazdy.
~~ napisał(a): wole przekaz prezesa niz jak wasz przekaz z zachodu.
Jasna sprawa, innego Twoja galaretka nie jest w stanie przyswoić i zrozumieć, a jeszcze jak jest po niemiecku,angielsku czy rosyjsku to już wogóle mogiła. :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.