Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~! niezalogowany
6 maja 2017r. o 11:37
Jest demokracja. Mniejszość morda w kubel jak słyszeliśmy w "uchu prezesa"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
6 maja 2017r. o 12:22
~~$ napisał(a): PanieM, powinieneś być w Warszawie.

Poczytaj sobie dobry człowieku co ja WIELE LAT TEMU myślałem i DZISIAJ myślę o PO .

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=75188&strona=last[img=1494065946_5f536c0.jpg]

Dopisane 06.05.2017r. o godz. 12:22:

Wtedy ujadały na mnie tyldy z PO a teraz z PiS.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 12:27
PanM napisał(a):
~~antyryż napisał(a): Jeszcze klękniesz przed Nim.

Czy jest Pan pewny że Polacy powinni klękać przed swoją władzą tak jak władza klęczy przed klerem ?

Nie przed klerem. Jak widać pewnych rzeczy nie jesteś w stanie zrozumieć.

Boże miłosierny wybacz tej biednej zagubionej owieczce......
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 12:29
PanM napisał(a): Wtedy ujadały na mnie tyldy z PO a teraz z PiS.

Ty ujadasz na wszystkich.
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 12:37
~~ napisał(a): niech jedzie, moze sie tam zgubi

podobno namiot postawił i będzie tam mieszkał razem z alimenciarzem Kijowskim i Mazgułą co mu UBecką emeryturę przycieli
hhhhhhhhhhhhh
~~AQQ niezalogowany
6 maja 2017r. o 12:53
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): niech jedzie, moze sie tam zgubi

podobno namiot postawił i będzie tam mieszkał razem z alimenciarzem Kijowskim i Mazgułą co mu UBecką emeryturę przycieli
hhhhhhhhhhhhh

Oto twój idol; ,,Jarosław Kaczyński jest złym człowiekiem. Facetem, który dla prywatnych celów niszczy nasz kraj. Dobrze opanował sztukę spisku, ale poza tym nie zna się na niczym. Ani na gospodarce, ani na polityce zagranicznej - ba! - on nic nie wie nawet o codziennym życiu Polaków. Od dwudziestu kilku lat nie chodził po ulicy, nie był w kawiarni, nie jechał tramwajem, nie był w sklepie. Raz przed kamerami zgodził się pójść na zakupy. Dali mu do ręki 200-złotowy banknot i się pogubił.''

I jak wam z tym radiomaryjne waligruchy
~~f/x niezalogowany
6 maja 2017r. o 13:05
Nie jadł ośmiorniczek,nie kradł,nie nasyłał spec.służb na dziennikarzy itd.
~~Kaczykradziejdobrodziej niezalogowany
6 maja 2017r. o 13:25
~~f/x napisał(a): Nie jadł ośmiorniczek,nie kradł,nie nasyłał spec.służb na dziennikarzy itd.

Wtedy nie kradł ale teraz kradnie tak jak jego poprzednicy.Parł na koryto aby zastąpić powskie świnie pislanderskimi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!