Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~yzrejikswoktolz do kl niezalogowany
6 maja 2017r. o 18:54
Pomyłka z Truskawkami nie mam nic wspólnego .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~yzrejikswoktolz do kl niezalogowany
6 maja 2017r. o 18:54
Pomyłka z Truskawkami nie mam nic wspólnego .
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 19:01
~~yzrejikswoktolz do kl napisał(a): Pomyłka z Truskawkami nie mam nic wspólnego .

A z alkocholem ?? ?? ?? ?? ??
~~yzrejikswoktolz niezalogowany
6 maja 2017r. o 19:18
Eeeeee kolego incognito Alkohol , cóż Podstawówka się kłania ( Alkochol przez "ch" ha ha ha ) podczas lekcji języka polskiego na gołębie gwizdałes ,no cóż pije do nieprzytomności jak zawsze ,jeżdżę jak zwykle kradzionym autem bez prawojazdy ,nigdy mi się prez nieudoloność nie udało takowego dokumentu uzyskać , a w sumie jak bym miał prawojazdy i tak by mi zabrali za Alkohol jak jednemu co ma tych samych rodziców na 4 lata za prowadzenie pod wpływem tego środka nazywanego przez ciebie "Alkochol"
~~San Escobar niezalogowany
6 maja 2017r. o 19:21
http://wiadomosci.wp.pl/wpadka-ekipy-tvp-internauci-bezlitosni-6119779074783361a

Pislamska tv też jest niepełnosprawna jak cały pis
~~kwik świń oderwanych od koryta niezalogowany
6 maja 2017r. o 19:27
~~do alkocholowego incognito niezalogowany
6 maja 2017r. o 19:28
Jeśli wódka w pracy szkodzi,poczuć pracę o to chodzi.
~~podstawówka niezalogowany
6 maja 2017r. o 19:32
~~yzrejikswoktolz napisał(a): Eeeeee kolego incognito Alkohol , cóż Podstawówka się kłania ( Alkochol przez "ch" ha ha ha ) podczas lekcji języka polskiego na gołębie gwizdałes ,no cóż pije do nieprzytomności jak zawsze ,jeżdżę jak zwykle kradzionym autem bez prawojazdy ,nigdy mi się prez nieudoloność nie udało takowego dokumentu uzyskać , a w sumie jak bym miał prawojazdy i tak by mi zabrali za Alkohol jak jednemu co ma tych samych rodziców na 4 lata za prowadzenie pod wpływem tego środka nazywanego przez ciebie "Alkochol"

Każda żaba wraca do mułu. :P :P .Widzisz mądralo ja nie piję dlatego nawet nie wiem jak się pisze wóda czyli ,,alkochol'' ty natomiast jesteś magistrem może pochwal się kiedy zdawałeś maturę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!