Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 19:43
Gdzie te zapowiadane przez Schetyne 100 tysięcy? Było z dziesięć? Podobno bolcowy cielebryta ze wstydu nawet z namiotu nie wyszedł.
hihihi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 19:54
~~ napisał(a): Gdzie te zapowiadane przez Schetyne 100 tysięcy? Było z dziesięć? Podobno bolcowy cielebryta ze wstydu nawet z namiotu nie wyszedł.
hihihi

90 tysięcy podają niezależne media, 12 tys podaje reżimowa TVP którym nikt nie wierzy.
~~yzrejikswoktolz do podstawówka niezalogowany
6 maja 2017r. o 20:12
I widzisz tym się różnimy , ja się nie wstydzę pochodzenia ,wykształcenia , i nie potrzebowałem zdawać Matury ,ponieważ byłem zafascynowany panem Prezydentem Elektrykiem Lechem Wałęsa vel " Bolek" , pomyślałem jemu się udało bez Matury i dalszej edukacji
Zostać prezydentem , czemuż mi ma się nie udać , cóż pomyliłem się i załamany wiadomościami o współpracy " Bolka" z SB stałem się " Alkocholikiem" ,a ponieważ jestem sobą i w Totolotka nie gram mialem ciężko ,a dla przypomnienia panie Z.Z ,jak nas patrol zatrzymał 17.12.1981 roku po godzinie 22-giej między Ul.Gdanska a Mazowiecka i jeżeli panu Amnezja pamięci nie odebrała kogo zabrano na Zygmunta Augusta przypominam był to 4 dzień wprowadzenia Stanu Wojennego, kogo katowano na dołku pytając kim był ten drugi po znalezieniu tego co zostawiliśmy za rogiem , a pan czmychnął mając więcej szczęścia ,niestety nie złamali mnie ,ja dzisiaj mogę chodzić z podniesionym czołem i nie krytykować dla krytyki ,żyje i stąpam twardo po ziemi pijąc "Alkochol"
~~@ niezalogowany
6 maja 2017r. o 20:16
Nie wiem po co klamac. Przyjmijmy z bylo ok 100 tys. Nic to nie oznacza. Maja takie teraz hobby. Ich sprawa. Pis im pomoze
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 20:17
~~ napisał(a):
90 tysięcy podają niezależne media, 12 tys podaje reżimowa TVP którym nikt nie wierzy.

Jakie 90 tysięcy? ty kuźwa się p...dolnij w czerep, gdzie ty to widziałeś? Przed samą sceną było masę pustego miejsca, dalej też, a zajęty plac nie był nawet wielkości boiska piłkarskiego. Schetyna zapowiadał pół miliona! Zwieźli oderwanych od koryta, a połowa z łapanki.
2161
#fobiak nieaktywny
6 maja 2017r. o 20:18
nastepny solidarnosciowiec bohater sie ujawnil
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 20:20
~~ napisał(a):

Niezależne? hehhehehahahahaha TVN wierzą wszyscy? UBecy, petrowcy, schetynowcy.
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 20:24
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Jakie 90 tysięcy? ty kuźwa się p...dolnij w czerep, gdzie ty to widziałeś? Przed samą sceną było masę pustego miejsca, dalej też, a zajęty plac nie był nawet wielkości boiska piłkarskiego. Schetyna zapowiadał pół miliona! Zwieźli oderwanych od koryta, a połowa z łapanki.

Fakt więcej klęczy przed Kaczyńskim podczas miesięcznicy, brakuje miejsca że 100 metrów od miejsca modłów nie można organizować żadnych imprez przez normalnych ludzi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Nowe domy!