Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

15808
#Jozin nieaktywny
6 maja 2017r. o 20:40
Jedynym konkretnym wyjściem jest podzielenie Polski na pro PO i odgonionych od Koryta oraz tych którzy są za obecnym rządem i ich programem , kiedyś była Czechosłowacja skłócona jak obecna Polska ,dziś są dwa spokojne kraje prowadzące politykę i gospodarkę w sposób odpowiadający tym co tak zadecydowali .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 20:42
~~yzrejikswoktolz do podstawówka napisał(a): I widzisz tym się różnimy , ja się nie wstydzę pochodzenia ,wykształcenia , i nie potrzebowałem zdawać Matury ,ponieważ byłem zafascynowany panem Prezydentem Elektrykiem Lechem Wałęsa vel " Bolek" , pomyślałem jemu się udało bez Matury i dalszej edukacji
Zostać prezydentem , czemuż mi ma się nie udać , cóż pomyliłem się i załamany wiadomościami o współpracy " Bolka" z SB stałem się " Alkocholikiem" ,a ponieważ jestem sobą i w Totolotka nie gram mialem ciężko ,a dla przypomnienia panie Z.Z ,jak nas patrol zatrzymał 17.12.1981 roku po godzinie 22-giej między Ul.Gdanska a Mazowiecka i jeżeli panu Amnezja pamięci nie odebrała kogo zabrano na Zygmunta Augusta przypominam był to 4 dzień wprowadzenia Stanu Wojennego, kogo katowano na dołku pytając kim był ten drugi po znalezieniu tego co zostawiliśmy za rogiem , a pan czmychnął mając więcej szczęścia ,niestety nie złamali mnie ,ja dzisiaj mogę chodzić z podniesionym czołem i nie krytykować dla krytyki ,żyje i stąpam twardo po ziemi pijąc "Alkochol"

Każdy alkoholik ma ciężko ,bardzo ci współczuję ale nie mieszaj w swoje zafajdane sprawy Z Z :P
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 20:52
Jozin napisał(a): Jedynym konkretnym wyjściem jest podzielenie Polski na pro PO i odgonionych od Koryta oraz tych którzy są za obecnym rządem i ich programem , kiedyś była Czechosłowacja skłócona jak obecna Polska ,dziś są dwa spokojne kraje prowadzące politykę i gospodarkę w sposób odpowiadający tym co tak zadecydowali .

Też jestem za takim wariantem ,sektę pisowską przesiedlić za prawy brzeg Wisły a gorszy sort za lewy brzeg Wisły i zrobić coś na wzór dwóch Korei .
~~ niezalogowany
6 maja 2017r. o 20:57
~~ napisał(a):
Jozin napisał(a): Jedynym konkretnym wyjściem jest podzielenie Polski na pro PO i odgonionych od Koryta oraz tych którzy są za obecnym rządem i ich programem , kiedyś była Czechosłowacja skłócona jak obecna Polska ,dziś są dwa spokojne kraje prowadzące politykę i gospodarkę w sposób odpowiadający tym co tak zadecydowali .

Też jestem za takim wariantem ,sektę pisowską przesiedlić za prawy brzeg Wisły a gorszy sort za lewy brzeg Wisły i zrobić coś na wzór dwóch Korei .

No i granicę UE zrobić na Wiśle. I mogę się założyć że Polska-Wschód to by była bida aż piszczy.
~~q niezalogowany
6 maja 2017r. o 21:00
No tak. Chcecie lewa bo sorzedajeciew wszystko zachodowi i bliżej wam brac tak w kieszeń i robic za ...
~~q niezalogowany
6 maja 2017r. o 21:01
Założyć to możesz swoje chinskie sprowadzane przez niemcy gacie
~~yzrejikswoktolz niezalogowany
6 maja 2017r. o 21:09
Zaczynasz powoli topnieć panie Z.Z a strach ogarnia cię , pamiętaj kij ma dwa końce, uważam ze nie chciałbyś stracić reputacji w miejscu zamieszkania ????
Wśród tych obywateli Bolesławca którzy ci zawierzyli i opiniują ciebie jako przyjaznego i uczciwego człowieka niech tak pozostanie ,
Jedyny warunek zaprzestać przez pana i pańskich Klakierów zaczepek osobistych ( przypuszczam ze nie wymagam wiele),
Z pańskich określeń w wielu przypadkach nie trafnych co do mojej osoby użyto wulgaryzmy i określenia nieprawdziwe .
~~Marsz wolności to ... niezalogowany
6 maja 2017r. o 21:10
próba reanimacji KODziarstwa.
Frekwencja ok. 12 tys., zamiast 50,
czyli klęska Grzegorza Schetyny, który do chwili obecnej nie odpowiedział m.in.za aferę z akcją "Widelec" gdzie byli torturowani młodzi chłopcy.
Na marszu, hasła zakłamane.
Uczestnicy nawet nie potrafią wyartykuowac konkretnie o co im chodzi, tylko powtarzają po TVNie "nie ma demokracji, łamanie Konstytucji".
Obok esbekow, którzy bronią swoich przywilejów, ci którzy biorą 500+, darmowe leki, otrzymują minimalne wynagrodzenie w wysokości 2tys., którym obniżono wiek emerytalny -
kochani, kochani ludzie, zacznijcie myśleć, co już macie a czego pozbawiła Was Platforma zwana Porozumieniem Oszustów z PSLem.
Przypomnij, co mówili na taśmach z lokalu, jak nas obrażali, lekceważy li, oszukiwali i zostawili kamieni kupę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.