Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

~~Szkarłatny Sundaville niezalogowany
31 stycznia 2021r. o 20:39
PRL to nie tak ,dałem na orkiestrę bo chciałem

rząd daje na klechów ,czy ja chcę ,czy nie, taka mała różnica,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
31 stycznia 2021r. o 20:42
~~Szkarłatny Sundaville napisał(a): PRL to nie tak ,dałem na orkiestrę bo chciałem

rząd daje na klechów ,czy ja chcę ,czy nie, taka mała różnica,

właśnie dlatego ja też daję na WOŚP ...dobrowolnie ...;)
a nie(rząd) daje na Tadzika i ''caritasy'' słowem nikogo o to nie pytając...

i to też jest różnica...
18442
PIS-PO-PRL
31 stycznia 2021r. o 20:47
to nie ta różnica, to inny temat :D
Ale ok. niech Wam będzie. Przyznać mi racji nie przyznacie, choć wiecie że ją mam

Bo ja zawsze mam racje :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
31 stycznia 2021r. o 20:49
a teraz siedzę i sobie czytam coś co dla wielu tutaj będzie zapewne opowieściami ''dziwnej treści''..;)

np. to że nie trzeba zbyt wiele włożyć wysiłku by założyć sobie jakąś tzw. religię bo wystarczy jako bazę mieć ludzką ignorancję ...później wszystko już pójdzie z ''górki''

trzeba będzie znów być TYLKO okrutnym i nieuczciwym i gotowym do przelewu krwi...

~~Szkarłatny Sundaville niezalogowany
31 stycznia 2021r. o 20:53
PRL dobrze że masz dystans i poczucie humoru
22258
#Horus nieaktywny
31 stycznia 2021r. o 21:14
PIS-PO-PRL napisał(a): to nie ta różnica, to inny temat :D
Ale ok. niech Wam będzie. Przyznać mi racji nie przyznacie, choć wiecie że ją mam

Bo ja zawsze mam racje :D

poza jednym przypadkiem gdzie się mylisz...
11445
PanM
31 stycznia 2021r. o 21:35
Rzeczypospolita Polska Zapewnia każdemu obywatelowi prawną ochronę życia .
/ Konstytucja Rzeczypospolitej Polski /

Tymczasem rząd omijając prawo wypacza zapisy konstytucyjne.
Wprowadza ochronę życia poczętego która nie jest zawarta w zapisach konstytucji pomijając jednocześnie ochronę życia narodzonego którą konstytucja gwarantuje.

Żelazny elektorat PiS pod dyktando niektórych ortodoksyjnych hierarchów Kościoła wypacza intencje ludzi protestujących przeciw jawnie nielogicznego i niesprawiedliwego postępowania władzy.
Osoby protestujące nazywane są wręcz mordercami i zbrodniarzami . Wyciąga się przeciw nim najbardziej niewybredne krzywdzące i bezsensowne argumenty.
Tu na forum mamy sporo tego typu przykładów.[img=1612125318_mora556.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Kawowa Porzeczka niezalogowany
31 stycznia 2021r. o 21:41
W konstytucji stary emerycie mechaniku, w Konstytucji jest wyraźnie mowa.... o 'ochronie życia od poczęcia', więc bądź łaskaw zamknąć buzię.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza