Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Który sklep z odzieżą używaną ?

2663
#blues nieaktywny
25 stycznia 2016r. o 20:58
~lucjan napisał(a): Na targowisku naprzeciw szpitala powiatowego jedna wielka kupa gównianych rzeczy,jeśli chodzi o szmaty.Przychodzą tam tylko wieśniaki.Porządni ludzie ubierają się w lumpeksach z klasą.Choćby te w Rynku lub na Komuny Paryskiej :P
Porządni ludzie ubierają się w Wiedniu,Paryżu,Madrycie w markowych magazynach mód. :D :D :D Tak mi zawsze mówiono,czy przyznacie rację ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~facet niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 21:32
Moim zdaniem,każdy ma prawo ubierać się tam gdzie chce.Na zachodzie ludzi stać,aby dobrze się ubrać.Więc nie ma tam tzw.lumpeksów.Kupują nową ubrania w sklepie a stare wywalają.Polacy tam penetrują różne zakamarki przywożą to do naszego kraju i sprzedają.Często jak mi wiadomo,większa część ubrań pochodzi z kontenerów PCK.Polacy łoją to na maksa.Na targowisku widzę ładne damusie,które mają kasę ale chodzą na szmaty??? ?? TO CHYBA BABSKA NATURA ??
~ewaewa niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 21:45
witanko) ale wywołałam temat, no nie spodziewałam się. całą niedzielę śledziłam forum, dzisiaj obleciałam lumpexy o których mowa. Na targowisku nie byłam bo lało a poza tym moim zdaniem tam w lecie wypłowiałe szmaty a zimą wilgotne i cuchnące. Ten na ul Bielskiej ledwo znalazłam i właśnie w nim kupiłam najwięcej i najtaniej. Dzięki tym którzy polecali. Dużo fajnych ubranek kupiłam po 5 zł za szt . Szkoda ze nikt nie napisał ze ten sklepik koło wiezowców jest lub ze na górce ale w końcu znalazłam) Pozdrawiam wszystkich .
~ niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 21:53
~facet napisał(a): ...Na targowisku widzę ładne damusie,które mają kasę ale chodzą na szmaty??? ?? TO CHYBA BABSKA NATURA ??

Czy ładny = bogaty, a brzydki = biedny?
2663
#blues nieaktywny
25 stycznia 2016r. o 21:57
~ napisał(a):
~facet napisał(a): ...Na targowisku widzę ładne damusie,które mają kasę ale chodzą na szmaty??? ?? TO CHYBA BABSKA NATURA ??

Czy ładny = bogaty, a brzydki = biedny?
Nic bardziej mylnego
~ewaewa niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 22:00
oooooo, to ja brzydka jestem bo na rargowisko zdecydowanie NIE :P
~ niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 10:24
~lucjan napisał(a): Na targowisku naprzeciw szpitala powiatowego jedna wielka kupa gównianych rzeczy,jeśli chodzi o szmaty.Przychodzą tam tylko wieśniaki.Porządni ludzie ubierają się w lumpeksach z klasą.Choćby te w Rynku lub na Komuny Paryskiej :P

wiesniakiem moze byc tylko ktos kto takie rzeczy pisze!pan/pani za 2zl! wszedzie gdzie jest odziez uzywana sa lepsze i gorsze rzeczy,za lepsze trzeba zaplacic wiecej,a na rynku generalnie mozna duzo szybciej znalezc cos ciekawego,bo jest wiecej stoisk,mozna kupic rzeczy jak nowe,czasem jeszcze z metka,tylko trzeba miec swoich sprawdzonych sprzedawcow!

11060
sloneczko010981
28 stycznia 2016r. o 11:07
Myślę, że warto czasem pochodzić po ciucholandach, bo można naprawdę coś ciekawego znaleźć. Osobiście szkoda mi pieniędzy, aby wydać np. 200 złotych na bluzkę, właściwie nawet 50 zł mi szkoda, bo wolę te pieniądze przeznaczyć na kino czy koncert. Więc ubieram się w lumpexach i odpowiada mi to. Dzięki temu mam ubrania oryginalne, nieraz markowe za niewielkie pieniądze. I nie szkoda mi, gdy się poplamią czy zrobi się dziura.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.