Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Brutalnie potraktował psa
~Ewa niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 11:30
[...] nieme stworzenia, jak dobrze wiadomo, są znacznie lepszymi sędziami tożsamości i charakteru niźli my sami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ElsaGuen niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 11:55
Jego pies nie był na smyczy i był malutki to chyba logiczną sprawą jest, że w naturze większości psów jest rzucenie się na drugiego, więc jeżeli ten bardzo mądry pan czyta obelgi na swój temat to niech przeczyta moją pochwałę :) Gratuluję inteligencji i mam nadzieję, że ciepło będziesz miał w klatce ;)
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 12:04
~Ewa napisał(a): Ja również tak uważam! Policja wie kto to. Właściciel również, okoliczni mieszkańcy też rozpoznali sprawcę więc teraz niech odpowie za swoje czyny zgodnie z prawem. Bardzo dobrze że sprawa została nagłośniona nie można wobec takiego zachowanie przejść obojętnie! U nas w mieście są osoby , które zajmują się interwencjami, reagują błyskawicznie na informację dotyczące złego traktowania zwierząt, ale sami nie są w stanie zajrzeć do każdego domu, na każdą posesję DLATEGO JEŻELI ZAUWAŻYCIE ŻE JAKIEŚ ZWIERZE JEST W POTRZEBIE ZADZWOŃCIE CHOCIAŻBY NA STRAŻ MIEJSKĄ ONI WIEDZĄ DO KOGO DALEJ NALEŻY SKIEROWAĆ SPRAWĘ. NIE BÓJCIE SIĘ POMAGAĆ, NIE BĄDŹCIE OBOJĘTNI, NIE ODWRACAJCIE GŁOWY!

Zwierzęta są skazane na nas ludzi to my odpowiadamy za ich los.

http://.../.../bestialstwo-na-naszych-wioskach...

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 12:18
TOisjenka napisał(a): Nie żebym była jakimś miłośnikiem zwierząt ale takie małe pytanie do obrońców sadysty ...po wuja tam podchodził?By nie podlazł to pies też jak widać na filmie trzymał by się z daleka.
czy zauważylaś, że jest tam popielniczka, kosz. To miejsce jest też dla ludzi. Nie tylko dla psa. Gdyby tam podszedł kot, czy dziecko to nikt by nie pytał po co. Szkoda psa, ale ci, którzy się odgrażają są nie mniej agresywni. Od wymierzania kar jest sąd.
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 12:18
http://.../boleslawiec/wiadomosc/Cvq/bestialstwo-na-naszych-wioskach-boli-patrzec-na-te-lancuchy

Zastosowana autokorekta

~bol niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 13:23
Chodza po swiecie tacy zwyrodnialcy.
~zła niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 13:24
~clark napisał(a): No zachowanie godne potępienia...ale zauważcie że ten pies zaatakował tego drugiego psa!?

Skoro myślisz pod tym kontem te ten KU..S powinien trzymać swojego na smyczy !
~Czy Wy jesteście? niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 13:29
Nie no sorry, ale ewidentnie widać, że ten większy pies rzucił się na mniejszego.
Jeśli o mnie chodzi... to gdyby jakikolwiek pies rzucił się na moje dziecko to najprawdopodobniej zginąłby na miejscu.
Wina tutaj leży po stronie właściciela uwiązanego psa bo ten nie ma kagańca i to on powinien ponieść konsekwencje.
A czy Ty byś grzecznie odłożył psa którego trzymasz i który chce się wyrwać i Cię ugryźć? Czy byś go odrzucił? Wydaje mi się, że to drugie.

DEBIL - osoba "chora" na DEBILIZM
DEBILIZM - Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia