Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Brutalnie potraktował psa
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 13:41
~Czy Wy jesteście? napisał(a): Nie no sorry, ale ewidentnie widać, że ten większy pies rzucił się na mniejszego.
Jeśli o mnie chodzi... to gdyby jakikolwiek pies rzucił się na moje dziecko to najprawdopodobniej zginąłby na miejscu.
Wina tutaj leży po stronie właściciela uwiązanego psa bo ten nie ma kagańca i to on powinien ponieść konsekwencje.
A czy Ty byś grzecznie odłożył psa którego trzymasz i który chce się wyrwać i Cię ugryźć? Czy byś go odrzucił? Wydaje mi się, że to drugie.

DEBIL - osoba "chora" na DEBILIZM
DEBILIZM - Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. aroku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań.
a ty jestes ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2663
#blues nieaktywny
29 stycznia 2016r. o 13:41
~ napisał(a):
~Czy Wy jesteście? napisał(a): Nie no sorry, ale ewidentnie widać, że ten większy pies rzucił się na mniejszego.
Jeśli o mnie chodzi... to gdyby jakikolwiek pies rzucił się na moje dziecko to najprawdopodobniej zginąłby na miejscu.
Wina tutaj leży po stronie właściciela uwiązanego psa bo ten nie ma kagańca i to on powinien ponieść konsekwencje.
A czy Ty byś grzecznie odłożył psa którego trzymasz i który chce się wyrwać i Cię ugryźć? Czy byś go odrzucił? Wydaje mi się, że to drugie.

DEBIL - osoba "chora" na DEBILIZM
DEBILIZM - Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. kutafonie roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań.
A ze jego pies był bez kagańca i bez smyczy to w porządku według ciebie? Poza tym to nie dziecko i nie podniecaj się,normalne ,że psy na siebie warczą,a tu nie widać jakoby ten wiekszy rzucił sie zagryzać tego mniejszego tylko to małe to chyba kundlica i ten pies w wiadomym celu się "rzucił",poza tym po jakiego wała ten typ tam lazł w ogóle szwendał sie jak smród po kalesonach jak by szukał co by tu odj,,,,ać no i pokazał chamstwo i prymitywizm do potęgi.A te przypadki niepełnosprawności umysłowej skupiły sie w tobie a nie w piszących tutaj potępiających słusznie chama.
~gg niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 14:11
Jak się tam pokręcisz to poznasz gamonia po tym małym psie. Prędzej czy później wyjdzie z nim na spacer. Tego gości też kiedyś rzucili o ziemie tylko było to dawno w szpitalu na porodówce.
~Agent niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 14:30
Co za dziwny czlowiek , najchętniej bym mu na krec ał!!

Zastosowana autokorekta

9984
#gover nieaktywny
29 stycznia 2016r. o 14:32
Katolicki narod a domaga sie samosadu. Taka jest sila chrzescijanstwa?
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 14:36
Ci co tak tu jęczą ze pies duży powinien mieć kaganiec , no kuźwa uwiązany był to raz, a dwa ten imbecyl w jakim celu tak krążył z psem bez smyczy? Kto przy zdrowych zmysłach podchodzi z psem do obcego psa? Tylko człowiek ograniczony umysłowo.A ci tao tak kwiczą ze jak by moje dziecko pogryzł to to i ...mto, a uczycie dzieci że sie obcych psów nie dotyka i nie głaszcze i nie podchodzi? Czy niektóre gówniarze robią co chcą a potem wina psa tak? Pies to jest pies , zawsze jest winny człowiek cokolwiek by się nie stało.
Pytam się ile psów nosi kagańce ? Bo z tego co widze to żaden i nie spotykam na ulicy psów w kagańcach. Nie wspomnę o tych małych psach które wręcz do nogi doskakuja.
Ukarać ...a to mało

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 14:41
Odsłonić wizerunek i zycia juz nie będzie miał
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 14:45
Czemu mu ten durny pysk zasłoniliście bandycie? Gover , katolicki owszem czasami się człowiek zastanawia czy nie lepiej by było co dla niektórych własnie samosąd. Dla pedofilów morderców i takich dekli jak ten. Dno społeczne to mało powiedziane
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza