~Czy Wy jesteście? napisał(a): Nie no sorry, ale ewidentnie widać, że ten większy pies rzucił się na mniejszego.a ty jestes ?
Jeśli o mnie chodzi... to gdyby jakikolwiek pies rzucił się na moje dziecko to najprawdopodobniej zginąłby na miejscu.
Wina tutaj leży po stronie właściciela uwiązanego psa bo ten nie ma kagańca i to on powinien ponieść konsekwencje.
A czy Ty byś grzecznie odłożył psa którego trzymasz i który chce się wyrwać i Cię ugryźć? Czy byś go odrzucił? Wydaje mi się, że to drugie.
DEBIL - osoba "chora" na DEBILIZM
DEBILIZM - Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. aroku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań.
~ napisał(a):A ze jego pies był bez kagańca i bez smyczy to w porządku według ciebie? Poza tym to nie dziecko i nie podniecaj się,normalne ,że psy na siebie warczą,a tu nie widać jakoby ten wiekszy rzucił sie zagryzać tego mniejszego tylko to małe to chyba kundlica i ten pies w wiadomym celu się "rzucił",poza tym po jakiego wała ten typ tam lazł w ogóle szwendał sie jak smród po kalesonach jak by szukał co by tu odj,,,,ać no i pokazał chamstwo i prymitywizm do potęgi.A te przypadki niepełnosprawności umysłowej skupiły sie w tobie a nie w piszących tutaj potępiających słusznie chama.~Czy Wy jesteście? napisał(a): Nie no sorry, ale ewidentnie widać, że ten większy pies rzucił się na mniejszego.
Jeśli o mnie chodzi... to gdyby jakikolwiek pies rzucił się na moje dziecko to najprawdopodobniej zginąłby na miejscu.
Wina tutaj leży po stronie właściciela uwiązanego psa bo ten nie ma kagańca i to on powinien ponieść konsekwencje.
A czy Ty byś grzecznie odłożył psa którego trzymasz i który chce się wyrwać i Cię ugryźć? Czy byś go odrzucił? Wydaje mi się, że to drugie.
DEBIL - osoba "chora" na DEBILIZM
DEBILIZM - Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. kutafonie roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań.
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta