Ludzie, kiedyś wszyscy wyprowadzali swoje pieski i nikomu nic nie przeszkadzało, ludzie żyli i jakoś kurde nie umierali z tego powodu, skoro ktos dał zakaz na psy, to ja chce zakazu na ludzi, żeby nie załatwiali swoich potrzeb gdzie indziej niz pod domem, drzewem, często nie krepując się przy tym. To ludzie robią w tym mieście największy smrod. Jesli zobacze jak matka pozwala załatwiac potzrebe swojemu dziecku w miejscu do tego nie przystosowanym (wc z normami UE) dzwonię na straż miejską
Bardzo dobrze najwyższy czas karać ile można prosić o sprzątanie wystarczy popatrzeć na plac zabaw między blokami na ulicy Konstytucji 3 maja piaskownice pełne kup ,dlatego jestem zdania żeby karać i to dotkliwie , chcesz psa to sprzątaj !!
TYLE RAZY TEN TEMAT JEST PORUSZANY, aż w końcu wzięła się za d.py właścicieli psa karać , karać i 100 razy karać , wstyd dla właściciela , który nie sprząta po swoim psie, nawet w przydrożnym rowie
Za co UM bierze opłatę za posiadanie psa? Może zakupić strażnikom plecaczki z ekwipunkiem do sprzątania po psach. Specjalizacja do bólu. Zrobią to fachowo, zgodnie z przepisami unijnymi i bezstresowo dla czworonogów.
a ja wychodzę z psem tam gdzie żule pija piwo i nie zbieram kup, bo tak samo nie zbierają żule butelek 15 szt po piwie czy wodce ,sokach skoro żul może pic alkohol tam to ja mogę wyjść tam z psem zwłaszcza ,ze nie ma tabliczki "zakaz wyprowadzania psów"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.