~ccc napisał(a):
Szczególnie twoje kłamliwe wpisy szkalujące Starostwo Powiatowe ,nie zdziw się jak i twoje IP zostanie ustalone przez prokuraturę.Do zobaczenia w Sądzie.
Jak już zostanie ustalone to w pierwszej kolejności poprosze o pismo od Urzędu Powiatowego w sprawie oczekiwań wobec mojej osoby:) może obejdzie sie bez sprawy:
ale ktos napisał " do zobaczenia w sądzie" czy to oznacza że po drugiej stronie sa osoby związane ze starostwem?
gdyby nie Pan Burmistrz relich i jego zaangazowanie w drogi napewno starostwo nie było zainteresowane ich naprawą.
PS dzisiaj jechałem przez Wykroty i droga powiatowa jest tragiczna dziura na dziurze:( a wykroty mają dwóch radnych w Nowogrodźcu z koalicji platforma PSL.
Dalej oczerniasz Starostwo kłamiąc że cytuję twoje słowa ,,gdyby nie Pan Burmistrz relich i jego zaangażowanie w drogi na pewno starostwo nie było zainteresowane ich naprawą '' .Pan Burmistrz Relich niech się zajmie remontem dróg gminnych ,bo jechałem przez Wykroty ulicą Parkową można pourywać koła.W Wykrotach jest kilka dróg gminnych gdzie nie ma asfaltu.