Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walczy o transparentność wydatkowania publicznych pieniędzy
~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 22:38

Szczególnie twoje kłamliwe wpisy szkalujące Starostwo Powiatowe ,nie zdziw się jak i twoje IP zostanie ustalone przez prokuraturę.Do zobaczenia w Sądzie.

W czym dotnełęm Starostwo, komentowaniem, artykułu o tym że starostwo którego szefem jest chyba jeszcze osoba z PO/Platformy samorządowej nie chce zwrócic zawyżonych opłat za karte pojazdu? Jeżeli to jest nieprawda to prosze zwrocic się do redaktora Bolec,info.

dodam że jeden z obrońców starostwa twierdził że nie ma kasy bo musieliby zabraz szpitalowi z napraw dróg. a co mnie to obchodzi jak ktoś niesłusznie pobrał kasę to powinien ja zwrócic.

To tak jakby sedzia się pytał osoby która pobrała niesslusznie kasy czy ma na oddanie.

Wychodząc na przeciw sytuacji budżetowej zawsze mozna przesunąc srodki z wypłaty dla płatnego członka zarządu. Do końca kadencji 24 pensje z 200 tys bedzie.

Za istotne" "W Zarządzie Powiatu będzie jednak stanowisko etatowego (płatnego) członka. Obejmie je Stanisław Chwojnicki z Sojuszu Lewicy Demokratycznej, w poprzedniej kadencji wicestarosta bolesławiecki.

Wcześniej funkcję etatowego członka Zarządu Powiatu Bolesławieckiego – do lutego br. – pełnił Dariusz Kwaśniewski, obecny starosta. Wówczas tłumaczono, że gdy Kwaśniewski był na płatnym stanowisku etatowego członka, to stanowisko było potrzebne. Poźniej okazało się niepotrzebne, a teraz znów okazuje się, że jest niezbędne."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 22:48

Szczególnie twoje kłamliwe wpisy szkalujące Starostwo Powiatowe ,nie zdziw się jak i twoje IP zostanie ustalone przez prokuraturę.Do zobaczenia w Sądzie.

Jak już zostanie ustalone to w pierwszej kolejności poprosze o pismo od Urzędu Powiatowego w sprawie oczekiwań wobec mojej osoby:) może obejdzie sie bez sprawy:

ale ktos napisał " do zobaczenia w sądzie" czy to oznacza że po drugiej stronie sa osoby związane ze starostwem?

gdyby nie Pan Burmistrz relich i jego zaangazowanie w drogi napewno starostwo nie było zainteresowane ich naprawą.

PS dzisiaj jechałem przez Wykroty i droga powiatowa jest tragiczna dziura na dziurze:( a wykroty mają dwóch radnych w Nowogrodźcu z koalicji platforma PSL.
~do ccc niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 22:52
Dalej brniesz w kłamstwie ,Starostwo zwraca nadpłacone pieniądze na wniosek petenta zgodnie z ustawą.Dlaczego nie napiszesz jak to przebiegli Polacy w tym czasie pisali fikcyjne umowy na zakup samochodu o wartości 20 tys zł za symboliczne 100 euro.
~ktos niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 22:56
A co ma wartość pojazdu do karty?
~ccc niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 22:58
W artykule nie było napisane że zwracają część
~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 23:09
~ccc napisał(a):

Jak już zostanie ustalone to w pierwszej kolejności poprosze o pismo od Urzędu Powiatowego w sprawie oczekiwań wobec mojej osoby:) może obejdzie sie bez sprawy:

ale ktos napisał " do zobaczenia w sądzie" czy to oznacza że po drugiej stronie sa osoby związane ze starostwem?

gdyby nie Pan Burmistrz relich i jego zaangazowanie w drogi napewno starostwo nie było zainteresowane ich naprawą.

PS dzisiaj jechałem przez Wykroty i droga powiatowa jest tragiczna dziura na dziurze:( a wykroty mają dwóch radnych w Nowogrodźcu z koalicji platforma PSL.
Dalej oczerniasz Starostwo kłamiąc że cytuję twoje słowa ,,gdyby nie Pan Burmistrz relich i jego zaangażowanie w drogi na pewno starostwo nie było zainteresowane ich naprawą '' .Pan Burmistrz Relich niech się zajmie remontem dróg gminnych ,bo jechałem przez Wykroty ulicą Parkową można pourywać koła.W Wykrotach jest kilka dróg gminnych gdzie nie ma asfaltu.
~cc c niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 23:16
Tak, taka jest moja opinia. Zaangażowanie burmistrza miało wpływ na decyzje o remoncie dróg o powiat.
~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 23:23
~cc c napisał(a): Tak, taka jest moja opinia. Zaangażowanie burmistrza miało wpływ na decyzje o remoncie dróg o powiat.

Dalej kłamiesz i pogarszasz swoją sytuację, Starostwo w tym roku planuje remont dróg i mostów na rekordową kwotę około 30 milionów zł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza