Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walczy o transparentność wydatkowania publicznych pieniędzy
~cc niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 20:37
Jak byli na policji to pewnie w sprawie ustalenia autora nieprawdziwych informacji publikowanych na bolcu po ustaleniu sprawcy dyrektor GCKiS może wnieść akt oskarżenia prywatnego.

Jawność życia publicznego nie może przejść obok pozornego braku odpowiedzialności grupy.
To nie jest żaden argument złego działania Gminy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 21:11
~cc napisał(a): Jak byli na policji to pewnie w sprawie ustalenia autora nieprawdziwych informacji publikowanych na bolcu po ustaleniu sprawcy dyrektor GCKiS może wnieść akt oskarżenia prywatnego.

Jawność życia publicznego nie może przejść obok pozornego braku odpowiedzialności grupy.

To pokaż mi inną gminę która kopie się z mieszkańcami za pomocą policji ,nie chodziło tu o wpisy ,jakim prawem zadawano pytania kto robił zdjęcia ? kto założył na internecie temat .?Czytałem wszystkie wpisy i nigdzie nie zauważyłem żeby były jakieś nieprawdziwe wpisy odnośnie GCK.
~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 21:25
~cc napisał(a): Jak byli na policji to pewnie w sprawie ustalenia autora nieprawdziwych informacji publikowanych na bolcu po ustaleniu sprawcy dyrektor GCKiS może wnieść akt oskarżenia prywatnego.

Panie CCC ja mam takie pytanie czy pański przełożony wyznaczył pana do prowokacji internautów ,liczycie na to że komuś puszczą nerwy i was zbluzga ,wtedy będziecie węszyć i szukać IP żeby się sądzić. ?? ?? ??
~ccc niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 21:45
Ja też nie wiem kto mija się z prawdą w sprawie sali. Pytanie czy policja była uprawiona proszę zadać policji jaki to ma związek ze sprawą. Nie mam do czynienia z policją poza drogówką (czasami z przykrością stwierdzam muszą mi przypomnieć czemu służą znaki). Jeżeli komuś to umknęło nie jestem pracownikiem urzędy, a jedynie mieszkańcem Gminy, który ma inne zdanie niż większość tu się wypowiadających.
~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 21:51
~ccc napisał(a): Ja też nie wiem kto mija się z prawdą w sprawie sali. Pytanie czy policja była uprawiona proszę zadać policji jaki to ma związek ze sprawą. Nie mam do czynienia z policją poza drogówką (czasami z przykrością stwierdzam muszą mi przypomnieć czemu służą znaki). Jeżeli komuś to umknęło nie jestem pracownikiem urzędy, a jedynie mieszkańcem Gminy, który ma inne zdanie niż większość tu się wypowiadających.

Dobry bajer to połowa sukcesu panie Stasiu.
~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 22:00
~ ccc napisał(a): A za co ci ludzie są podawani do prokuratury? Za oszczerstwa? Ja wiem tylko jednej osobie

No to jak nie wiesz CCC to nie wprowadzaj w błąd opinii publicznej.
Gmina Nowogrodziec jest naj częstszym gościem w organach ścigania w sprawie ustalania IP "złych ludzi".
Myślę że dobrze wiesz CCC ,że macie już nie złą kolekcję postanowień o umorzeniu dochodzeń i one czekają na odpowiedni moment. Znacie z imienia i nazwiska "złych obywateli".
Ja wiem jedno - jest to droga do dna politycznego.Jest to ohydne inwigilować obywateli. Dla czego Policjanci i Prokuratorzy mają teksty przed sobą idą w to ?.
Co to po tekście nie widać ,że to nie jest przestępstwo?, tylko próba nie legalnego zdobycia adresu ?. Co Myślicie ,że o tym świat się nie dowie ?,
Gmina to przywatny folwark paru osób ?. Co to Milicja Obywatelska wrtóciła ze Służbą Bezpieczeństwa ?.
~ccc niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 22:11
~ napisał(a):
~ ccc napisał(a): A za co ci ludzie są podawani do prokuratury? Za oszczerstwa? Ja wiem tylko jednej osobie

Gmina Nowogrodziec jest naj częstszym gościem w organach ścigania w sprawie ustalania IP "złych ludzi".

wiem za to że jeżeli ktoś czuje sie dotknięty nieprawdziwą informacją, może żąda sprostowania, przeprosin itd a jak nie wiadomo kto to organy mogą to ustalic.

A spraw może być dużo bo wiele wpisów tutaj jest poniżej krytyki.

~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 22:24
~ccc napisał(a):
~ napisał(a):

wiem za to że jeżeli ktoś czuje sie dotknięty nieprawdziwą informacją, może żąda sprostowania, przeprosin itd a jak nie wiadomo kto to organy mogą to ustalic.

A spraw może być dużo bo wiele wpisów tutaj jest poniżej krytyki.

Szczególnie twoje kłamliwe wpisy szkalujące Starostwo Powiatowe ,nie zdziw się jak i twoje IP zostanie ustalone przez prokuraturę.Do zobaczenia w Sądzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza