~cc napisał(a): Jak byli na policji to pewnie w sprawie ustalenia autora nieprawdziwych informacji publikowanych na bolcu po ustaleniu sprawcy dyrektor GCKiS może wnieść akt oskarżenia prywatnego.
Jawność życia publicznego nie może przejść obok pozornego braku odpowiedzialności grupy.
To nie jest żaden argument złego działania Gminy.
~cc napisał(a): Jak byli na policji to pewnie w sprawie ustalenia autora nieprawdziwych informacji publikowanych na bolcu po ustaleniu sprawcy dyrektor GCKiS może wnieść akt oskarżenia prywatnego.
Jawność życia publicznego nie może przejść obok pozornego braku odpowiedzialności grupy.
To nie jest żaden argument złego działania Gminy.
~ccc napisał(a): Ja też nie wiem kto mija się z prawdą w sprawie sali. Pytanie czy policja była uprawiona proszę zadać policji jaki to ma związek ze sprawą. Nie mam do czynienia z policją poza drogówką (czasami z przykrością stwierdzam muszą mi przypomnieć czemu służą znaki). Jeżeli komuś to umknęło nie jestem pracownikiem urzędy, a jedynie mieszkańcem Gminy, który ma inne zdanie niż większość tu się wypowiadających.
~ ccc napisał(a): A za co ci ludzie są podawani do prokuratury? Za oszczerstwa? Ja wiem tylko jednej osobie
~ napisał(a):~ ccc napisał(a): A za co ci ludzie są podawani do prokuratury? Za oszczerstwa? Ja wiem tylko jednej osobie
No to jak nie wiesz CCC to nie wprowadzaj w błąd opinii publicznej.
Gmina Nowogrodziec jest naj częstszym gościem w organach ścigania w sprawie ustalania IP "złych ludzi".
~ccc napisał(a):~ napisał(a):~ ccc napisał(a): A za co ci ludzie są podawani do prokuratury? Za oszczerstwa? Ja wiem tylko jednej osobie
No to jak nie wiesz CCC to nie wprowadzaj w błąd opinii publicznej.
Gmina Nowogrodziec jest naj częstszym gościem w organach ścigania w sprawie ustalania IP "złych ludzi".
wiem za to że jeżeli ktoś czuje sie dotknięty nieprawdziwą informacją, może żąda sprostowania, przeprosin itd a jak nie wiadomo kto to organy mogą to ustalic.
A spraw może być dużo bo wiele wpisów tutaj jest poniżej krytyki.