Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walczy o transparentność wydatkowania publicznych pieniędzy
~ccc niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 23:32
Pogarszam swoją sytuację a w czym? Przecież przeciwnicy Burmistrza gardzą podawaniem ludzi do sądu? Czy to zależy od punktu siedzenia!

Za opinię swoją mam mieć pogorszoną sytuację? Przecież cały ten wątek śledzi kilka osób.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 23:33

PS dzisiaj jechałem przez Wykroty i droga powiatowa jest tragiczna dziura na dziurze:( a wykroty mają dwóch radnych w Nowogrodźcu z koalicji platforma PSL.
Dalej kłamiesz, Nowogrodziec ma trzech radnych, zapomniałeś o radnym z Czernej .
~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 23:39
~ccc napisał(a): Pogarszam swoją sytuację a w czym? Przecież przeciwnicy Burmistrza gardzą podawaniem ludzi do sądu? Czy to zależy od punktu siedzenia!

Za opinię swoją mam mieć pogorszoną sytuację? Przecież cały ten wątek śledzi kilka osób.

A gdzie jest napisane że jestem przeciwnikiem Burmistrza, wręcz przeciwnie.
:P
~ccc niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 23:41
Pisałem o radnych gminnych, to jest ich wioska w której jest droga powiatowa. Czy załatwili remont, Czy zaangażowali burmistrza tak jak mieszkańcy Gościszowa?

~ niezalogowany
6 kwietnia 2016r. o 23:46
~ccc napisał(a): Pisałem o radnych gminnych, to jest ich wioska w której jest droga powiatowa. Czy załatwili remont, Czy zaangażowali burmistrza tak jak mieszkańcy Gościszowa?

Człowieku idź spać bo zaczynasz bredzić ,radni oraz mieszkańcy Wykrot nie mogą się doprosić Burmistrza żeby dołożył parę groszy do skończenia chodnika.
~ niezalogowany
7 kwietnia 2016r. o 20:14
~ccc napisał(a): Pisałem o radnych gminnych, to jest ich wioska w której jest droga powiatowa. Czy załatwili remont, Czy zaangażowali burmistrza tak jak mieszkańcy Gościszowa?

Pan R tak uwielbia radnych z Wykrot że najchętniej zwinął by położony już asfalt.
~do ccc niezalogowany
7 kwietnia 2016r. o 21:58
~ccc napisał(a): Pogarszam swoją sytuację a w czym? Przecież przeciwnicy Burmistrza gardzą podawaniem ludzi do sądu? Czy to zależy od punktu siedzenia!

Jeśli wy tak traktujecie mieszkańców to dla czego nie może to działać w odwrotną stronę.
~ niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 12:29
Czyżby została cofnięta rekomendacja dygnitarza dla wypowiedzi urzędnika CCC. ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.