Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walczy o transparentność wydatkowania publicznych pieniędzy
~ niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 19:48
Jeżeli ma się coś do ukrycia to nigdy nie będzie się za transparentnością.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 20:30
Dlaczego permanentnie twierdzicie że muszę być związany zawodowo z urzędem? Czy mieszkaniec Gminy nie ma prawa do odmiennego stanowiska?

PS sprawdziłem jeszcze raz artykuł redaktora Marczewskiego w sprawie kart pojazdów. W artykule jest napisanę że każdy kto zwróci się o zwrot dostaje odmowę.
Zatem ponawiam apel do pana Mitery jako członka zarządu powiatu mieszkańca Gminy Nowogrodziec i członka Veto o podjęcie działań celem zmiany stosowanej przez powiat polityki w sprawie kart luv opublikowanie sprostowania o nieprawdziwej informacji bolec.info
~do ccc niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 20:48
Nie przejmuj się Stasiu i tak Sąd rozpatrzy twoje szykany.
~ccc niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 20:59
A po co sąd jak już zostanie ustalona moja osoba proszę o przesłanie cytatu w którym rzekomo kogoś obraziłem i swoje oczekiwania zobaczymy co da się zrobić?
~ niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 21:32
~ccc napisał(a): A po co sąd jak już zostanie ustalona moja osoba proszę o przesłanie cytatu w którym rzekomo kogoś obraziłem i swoje oczekiwania zobaczymy co da się zrobić?

Jak się dużo papla to i przytrafi się kogoś oszkalować ,ale nie martw się publicznie przeprosisz i cegiełkę za kilka tysięcy wykupisz na Dom Dziecka i będziesz miał odpuszczone .
~ccc niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 21:41
Nie martwię się proszę o wskazanie w czym obraziłem osobę lub instytucję?

Ale cieszę się że znaleźliśmy wspólny punkt ,że nie można nikogo publicznie obrażać, zatem nie dziwcie się że Nowogrodzieccy urzędnicy, kierownicy jednostek organizacyjnych drążą do ochrony swojej czci.
~ niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 21:48
~ccc napisał(a): Nie martwię się proszę o wskazanie w czym obraziłem osobę lub instytucję?

Ale cieszę się że znaleźliśmy wspólny punkt ,że nie można nikogo publicznie obrażać, zatem nie dziwcie się że Nowogrodzieccy urzędnicy, kierownicy jednostek organizacyjnych drążą do ochrony swojej czci.

Swoimi plugawymi tekstami obrażasz mieszkańców Gminy Nowogrodziec ,sugerując że szamba pompują do rowów.Jeśli jesteś cacy to się podpisz z imienia i nazwiska.
~ccc niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 21:59
Na stronie radnej Kiecenki jest opublikowany stosunek oczyszczanych ścieków do ilości sprzedanej wody wynosi on ok 50% jak dobrze pamiętam. Stwierdzenie jak wynika z opublikowanego jawnego jednego z protokołów Rady Miejskiej padło podczas komisji że ścieki nie trafiają na oczyszczalnię lecz do rowu. I potwierdzam że często czuć jeżdżąc po wioskach zwłaszcza w nocy charakterystyczny fetor.
W pełni podtrzymuję twierdzenie iż ścieki mogą być tańsze gdyby zwiększyła się ilość odprowadzanych ścieków, potwierdza to też pan prezes Hydro-techu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!