Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walczy o transparentność wydatkowania publicznych pieniędzy
~ niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 22:07
~ccc napisał(a): Na stronie radnej Kiecenki jest opublikowany stosunek oczyszczanych ścieków do ilości sprzedanej wody wynosi on ok 50% jak dobrze pamiętam. Stwierdzenie jak wynika z opublikowanego jawnego jednego z protokołów Rady Miejskiej padło podczas komisji że ścieki nie trafiają na oczyszczalnię lecz do rowu. I potwierdzam że często czuć jeżdżąc po wioskach zwłaszcza w nocy charakterystyczny fetor.
W pełni podtrzymuję twierdzenie iż ścieki mogą być tańsze gdyby zwiększyła się ilość odprowadzanych ścieków, potwierdza to też pan prezes Hydro-techu

Ciśnie mi się na usta brzydkie słowo ale się powstrzymam ,Jeśli wypijesz 1 litr wody to ile wysikasz .Marny z ciebie urzędniczyna ale czego nie robi się dla miłościwie ci panującemu,,dygnitarzowi''.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 22:15
Straty są owszem ale na pewno nie w takiej proporcji. Ale i tak jest postęp wraz z budową kanalizacji.
PS jak wypiję litr wysikam 0,9 litra a nie 0,5
~ niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 22:28
~ccc napisał(a): Straty są owszem ale na pewno nie w takiej proporcji. Ale i tak jest postęp wraz z budową kanalizacji.

Chyba masz włożony cewnik albo udajesz idiotę,jak zjesz talerz zupy to wydalisz dwa ?? Ja wypijam dziennie 2 litry wody a wysikam 0.2 l.Na prostatę nie choruję.
~ccc niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 22:32
Dodam że jak myję naczynia zużywam 10litrów oddaję 9.9 litra
ps dalej nie wiem w czym obraziłem i kogo
Dobranoc

~xyz niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 22:33
~ccc napisał(a): Straty są owszem ale na pewno nie w takiej proporcji. Ale i tak jest postęp wraz z budową kanalizacji.

Tylko pytanie gdzie ty sikasz może do rowu ?? ??
~ niezalogowany
8 kwietnia 2016r. o 22:40
~ccc napisał(a): Dodam że jak myję naczynia zużywam 10litrów oddaję 9.9 litra
Dobranoc

To do którego rowu wylewasz resztę .Ja jak myję naczynia to 100% leci do szamba sąsiada.
~bbb niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 9:28
~ccc napisał(a): Dodam że jak myję naczynia zużywam 10litrów oddaję 9.9 litra
Dobranoc

Człowieku kup sobie zmywarkę a nie myjesz w wiadrze dziesięciolitrowym ,moja zmywarka pobiera 6 litrów na jeden cykl mycia naczyń.
~do ccc niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 9:48
Panie Stanisławie chciała bym powiadomić że ruszyła internetowa strona.Www.ve-to .pl .Jeśli będzie miał pan jakieś ciekawe spostrzeżenia odnośnie złego traktowania mieszkańców przez urzędy ,prosimy o kontakt.Ps powiadom Roberta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.