Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walczy o transparentność wydatkowania publicznych pieniędzy
~ccc niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 10:45
Do veto zajmijcie się kartami pojazdów w starostwie. Co pana burmistrza obchodzi ze powstała wasza strona.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 11:17
~ccc napisał(a): Do veto zajmijcie się kartami pojazdów w starostwie. Co pana burmistrza obchodzi ze powstała wasza strona.

Ty i twój dygnitarz na samo słowo weto dostajecie białej gorączki .
~ccc niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 11:22
Prosicie o sprawy do załatwienia to wam podalem. To veto powstalo dla nowogrodzieckiej nagonki.
Dobra zamykam ten temat i news spadnie z bolca
~ niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 11:23
~ccc napisał(a): Do veto zajmijcie się kartami pojazdów w starostwie. Co pana burmistrza obchodzi ze powstała wasza strona.

Macie 4 Radnych którzy mają swój rozum i głosują dla dobra mieszkańców to chętnie byście ich zahukali .
~ niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 11:31

Mam takie pytanie nieszczęśliwy człowieczku,czy złożyłeś wniosek do Starostwa o zwrot nadpłaconej kwoty za kartę pojazdu czy tylko ujadasz na polecenie dygnitarza. ?? ?? ?? ??
~ niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 19:25
~ccc napisał(a): Prosicie o sprawy do załatwienia to wam podalem. To veto powstalo dla nowogrodzieckiej nagonki.
Dobra zamykam ten temat i news spadnie z bolca

Zamykać to ty se możesz ale własne kłamliwe usta.Pamiętaj jedno, świnie zostaną oderwane od koryta. :P
~ niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 20:37
~ccc napisał(a): A po co sąd jak już zostanie ustalona moja osoba proszę o przesłanie cytatu w którym rzekomo kogoś obraziłem i swoje oczekiwania zobaczymy co da się zrobić?

Ja tak sobie myślę,że jak zwykły obywatel złożył by skargę na złe czy obraźliwe traktowanie przez urzędnika to prawdopodobnie skarga była by odrzucona. Nie dano by wiary. Ilu ludzi skarży się na złe czy beszczelne traktowanie i na tym koniec .
Mam nadzieje ,że "ve-to" podejmie próbę walki z tym.
Z tego co wiem "Ve-TO" nie powstało przeciwko komukolwiek lecz przeciwko patologią . Jak czytam komuś to może przeszkadzać.
~"VE-TO niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 20:43

Zapraszam do odwiedzenia naszej strony i wprowadzenie szczegółów wspomnianego zjawiska i na pewno się tym zajmiemy.
Nikogo nie zamierzamy kryć ani bezpodstawnie "atakować" . Stowarzyszenie "VE-TO" powstało aby pomagać.

Zdajemy sobie sprawę ,że nie wszyscy z tego powodu
są zadowoleni - przykro nam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!