Jak zacznie Magda wkoncu miec podejscie i szacunek do pracownikow jak i nastepny brygadzista Szymon to i beda szanowani przez nas.Pamietajcie karma wraca.
Dajcie juz spokój,mi tez sie dobrze z Magdą pracuje,nerwy czasem ma każdy i nie ma sie co dziwić.Nigdy nie miałem żadnego spięcia.Pora koleżko zastanowić się nad sobą!!!
Pracuję w Rhenusie już ponad miesiąc i nie ma na co narzekać , osoby które narzekają na brygadzistów niech powiedzą im to w twarz co im nie pasuje a nie piszą o swoich problemach w pracy na forum jest to żałosne nie pozdrawiam tych osób
Baner reklamowy o zatrudnieniu stale wisi. Mógłby mi ktoś kompetentny powiedzieć (np. Coper) o co chodzi z tymi możliwościami rozwoju? Bo tak się składa że pracuję, i jakoś ich nie widzę :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.