~~_ann napisał(a): Pani Celinko :
Nie więcej żadne więcej, nie wiem gdzie Pani pracowała do tej pory ale każda normalna i nienormalna firma na każde święta daje premię lub bony bądź poczęstunek robi kolację czy cokolwiek dosłownie cokolwiek jakby po cukierku chociaż dali też byłoby dobrze tylko tyle i tylko wyrażam swoje zdanie zapewne nie tylko ja tak myślę ;) pozdrawiam spokojnych i wesołych świąt
~~_ann napisał(a): Pani Celinko :
Nie więcej żadne więcej, nie wiem gdzie Pani pracowała do tej pory ale każda normalna i nienormalna firma na każde święta daje premię lub bony bądź poczęstunek robi kolację czy cokolwiek dosłownie cokolwiek jakby po cukierku chociaż dali też byłoby dobrze tylko tyle i tylko wyrażam swoje zdanie zapewne nie tylko ja tak myślę ;) pozdrawiam spokojnych i wesołych świąt
~~zocha napisał(a):~~_ann napisał(a): Pani Celinko :
tak - jest to chyba normalne. Skoro u was nie ma tak to lipa.
~~... napisał(a): nieroby najpierw weźcie się do pracy i nie paczek się zachciało :D firma funkcjonuje około miesiąca a te becwały już premie, podwyżki, paczki, awanse by chcieli :D dobrzy jesteście. Ci którzy tak narzekają niech się najpierw przyznają, który to już jest ich zakład pracy w bolesławcu i wtedy będzie wszystko jasne.
Zastosowana autokorekta