Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rhenus logistics

~~ niezalogowany
24 grudnia 2017r. o 12:05
~~_ann napisał(a): Pani Celinko :
Nie więcej żadne więcej, nie wiem gdzie Pani pracowała do tej pory ale każda normalna i nienormalna firma na każde święta daje premię lub bony bądź poczęstunek robi kolację czy cokolwiek dosłownie cokolwiek jakby po cukierku chociaż dali też byłoby dobrze tylko tyle i tylko wyrażam swoje zdanie zapewne nie tylko ja tak myślę ;) pozdrawiam spokojnych i wesołych świąt

To co nic na święta nie dostaliście? Paczki? Kasy? To niemożliwe, chyba wszystkie firmy z okolicy coś dały ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~... niezalogowany
24 grudnia 2017r. o 12:11
nieroby najpierw weźcie się do pracy i nie paczek się zachciało :D firma funkcjonuje około miesiąca a te becwały już premie, podwyżki, paczki, awanse by chcieli :D dobrzy jesteście. Ci którzy tak narzekają niech się najpierw przyznają, który to już jest ich zakład pracy w bolesławcu i wtedy będzie wszystko jasne.
~~.. niezalogowany
24 grudnia 2017r. o 12:20
spokojnie za pół roku otwierają magazyn h&m to już możecie kuropatwy składać powoli cv. Nie wiadomo tylko, czy też będziecie miały dupowóz za darmo, bo to jednak troszkę dalej niż bolesławiec, a w tym okresie wasze janusze mogą wam nie użyczyć swoich maluchów, bo to żniwa będą. Ale bądź co bądź tam na pewno będzie 5000 zł awans po 2 dniach pracy, paczki dla was grażyn, waszych januszy i waszych bękartów, codziennie z okazji poniedziałku, wtorku, środy itd. Na pewno tak tam w nowym zakładzie będzie.
~~zocha niezalogowany
24 grudnia 2017r. o 12:27
Nie więcej żadne więcej, nie wiem gdzie Pani pracowała do tej pory ale każda normalna i nienormalna firma na każde święta daje premię lub bony bądź poczęstunek robi kolację czy cokolwiek dosłownie cokolwiek jakby po cukierku chociaż dali też byłoby dobrze tylko tyle i tylko wyrażam swoje zdanie zapewne nie tylko ja tak myślę ;) pozdrawiam spokojnych i wesołych świąt

tak - jest to chyba normalne. Skoro u was nie ma tak to lipa.
~~normalnie niezalogowany
24 grudnia 2017r. o 13:28
~~zocha napisał(a):

tak - jest to chyba normalne. Skoro u was nie ma tak to lipa.

podobno w unii jewropejskiej, do której podobno Polska należy...chyba... bo jakieś junckery, makrele i inne tuski z tego tytułu roszczą sobie jakieś prawa i chcą nakładać dziwne kary, więc chyba należy. To ja pytam, dlaczego w kalifacie niemieckim najniższa krajowa to około 45 zł a w Polsce? no ile teraz ten zasiłek zwany wynagrodzeniem wynosi, bo nawet nie wiem, ale na pewno więcej niż 8 zł na łapę nie wychodzi.

I to jest pieprzone lemingi, kodowcy, nowocześni nienormalne. Wasze rządy przez 8 lat nic nie zrobiły, żeby to się zmieniło, a wy po 2 miesiącach rządów Pis-u szczekacie na płace. Podziękujcie ryżemu kundlowi.
~~kuń niezalogowany
24 grudnia 2017r. o 13:46
~~... napisał(a): nieroby najpierw weźcie się do pracy i nie paczek się zachciało :D firma funkcjonuje około miesiąca a te becwały już premie, podwyżki, paczki, awanse by chcieli :D dobrzy jesteście. Ci którzy tak narzekają niech się najpierw przyznają, który to już jest ich zakład pracy w bolesławcu i wtedy będzie wszystko jasne.

ty buraku spod śmietnika wyrażaj się nierobie !!
~~... niezalogowany
24 grudnia 2017r. o 13:48
pod śmietnikiem to ja przed chwilą twoją starą widziałem. Pozdrowiłem jak coś.
~~pracownik rhenus niezalogowany
28 grudnia 2017r. o 22:05
Słuchajcie, od Janka to się od Kocham Bolec.Info cie!!!! Najgorszą rzecz jaką by zrobił to na kogoś nagadać. Znam gościa i jak mu coś nie pasi, to powie prosto z mostu. A was szlag trafia z zazdrości, skoro takie teksty piszecie! A z tego co wiem, to Szymon - brygadzista na Magdę nagadał i pisał pierdoły na forum.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza
REKLAMA CER-FAR zaprasza