~Danka53 napisał(a): ... Szkoda, że nie widzisz swoich błędów, swojego zachowania, bo momentami piszesz mądrze, a czasem jak po prostu dziecko... Smutne to trochę.
Nowbady is perfekt :D Zechciej Danuśka przypomnieć te momenty , gdzie mądrze pisałem , bo starcza pamięć mnie już zwodzi. No i żeby nie było Ci smutno ... Matki Polki ... doceniam , szanuję , podziwiam i ... wychowuję ... Jedną Taką , pierworodną ... mam nadzieję , sądząc po symptomach ;)
" Matki Polki " , są tylko na papierze Urzędu Stanu Cywilnego. Taka subtelna różnica , z mojego punktu widzenia . Należy rozumieć , że to poświęcenie nadaje tytuł Matki Polki , nie obrączka , dowód ze zmienionym nazwiskiem i Akt Urodzenia :)
Szacunek tym Paniom , co dbają o swe potomstwo :) i niechęć do tych facetów , którzy są ... jak mawia jedna moja znajoma " fajnie jest być ojcem na weekend "
Ojcem i Mamą jest się zawsze. Wqurwia jednak postawa " Matki Polki " , co dzieckiem szantażuje Ojca Polaka. Osobiście przeżyłem takich szantaży multum i dzisiaj wiem , co mówię :) Nie wulgaryzując przy tym :)
Dobranoc Danuśka , życzeniu Twemu stało się zadość :)