Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

pomozmy bezradnemu tacie!!!!!!!

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 lipca 2016r. o 0:31
~Dixon napisał(a): ...
PS. Panie Krzysztofie, życzę udanej walki o Syna! Z całego serca jestem z Panem.

Amen. Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~AGA niezalogowany
19 lipca 2016r. o 8:53
~Do Pannyzdzieckiem ps.damskibokser napisał(a): Jak Panu nie wstyd używać wobec matki swoich dzieci słowa suka. Skończony - to mało powiedziane.

Przeczytałam posty Panny z dzieckiem i jednego jestem pewna....choć nie nawidzę alkoholu i nie piję...chyba też przy takim złamasie zostałabym alkoholiczką...Dla Ciebie cymbale to była suka a dla Twoich dzieci ktos najważniejszy na swiecie,choćby była najgorsza....być może ważniejsza od Ciebie i powinienes pielęgnować o niej dobre wspomnienia...
4335
19 lipca 2016r. o 22:23
~AGA napisał(a):
~Do Pannyzdzieckiem ps.damskibokser napisał(a): Jak Panu nie wstyd używać wobec matki swoich dzieci słowa suka. Skończony - to mało powiedziane.

Przeczytałam posty Panny z dzieckiem i jednego jestem pewna....choć nie nawidzę alkoholu i nie piję...chyba też przy takim złamasie zostałabym alkoholiczką...Dla Ciebie cymbale to była suka a dla Twoich dzieci ktos najważniejszy na swiecie,choćby była najgorsza....być może ważniejsza od Ciebie i powinienes pielęgnować o niej dobre wspomnienia...

Drogie Panie , gdybyście miały choć odrobinę odwagi cywilnej , o ile wiecie , co to takiego jest ... i jakiś stały nick na Bolcu , to przesłał bym Wam , kilka " ciepłych " słów na Priva. Publicznie tego nie zrobię , ponieważ obiecałem unikać wulgarnych i obraźliwych słów . Tak postępuje każdy złamas i cymbał :]

Krzysiu , walcz o synka z Systemem ... " Matki Polki ".

Wygrasz :)

Wierzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
19 lipca 2016r. o 22:28
jednak nie na darmo jest powiedzenie ,nie Ta matka co urodziła ,tylko Ta co wychowała.
4335
19 lipca 2016r. o 22:48
~ napisał(a): jednak nie na darmo jest powiedzenie ,nie Ta matka co urodziła ,tylko Ta co wychowała.

Dokładnie.

Dobranoc :)

~Danka53 niezalogowany
20 lipca 2016r. o 14:21
A Ty, Pannadzieckiem, już też daj na luz z tą "Matką Polką". Gadasz, jakby już takie nie istniały, bo Tobie przydarzyła się zupełna przeciwność. Nie rób z siebie już takiego męczennika i nie wymyślaj pier.dół, że takich kobiet już nie ma... W mojej okolicy mieszka kilka takich, samotnie wychowujących, wypruwających sobie żyły, stających na rzęsach kobiet, które nie mają faceta, bo wolał rzekomą wolność od rodziny i tak, można je nazwać Matkami Polkami. Poza tym pisanie na priv do kogoś jakichś wulgaryzmów to też jest g.ówniarskie zachowanie. Szkoda, że nie widzisz swoich błędów, swojego zachowania, bo momentami piszesz mądrze, a czasem jak po prostu dziecko... Smutne to trochę.
4335
20 lipca 2016r. o 21:33
~Danka53 napisał(a): ... Szkoda, że nie widzisz swoich błędów, swojego zachowania, bo momentami piszesz mądrze, a czasem jak po prostu dziecko... Smutne to trochę.

Nowbady is perfekt :D Zechciej Danuśka przypomnieć te momenty , gdzie mądrze pisałem , bo starcza pamięć mnie już zwodzi. No i żeby nie było Ci smutno ... Matki Polki ... doceniam , szanuję , podziwiam i ... wychowuję ... Jedną Taką , pierworodną ... mam nadzieję , sądząc po symptomach ;)

" Matki Polki " , są tylko na papierze Urzędu Stanu Cywilnego. Taka subtelna różnica , z mojego punktu widzenia . Należy rozumieć , że to poświęcenie nadaje tytuł Matki Polki , nie obrączka , dowód ze zmienionym nazwiskiem i Akt Urodzenia :)
Szacunek tym Paniom , co dbają o swe potomstwo :) i niechęć do tych facetów , którzy są ... jak mawia jedna moja znajoma " fajnie jest być ojcem na weekend "

Ojcem i Mamą jest się zawsze. Wqurwia jednak postawa " Matki Polki " , co dzieckiem szantażuje Ojca Polaka. Osobiście przeżyłem takich szantaży multum i dzisiaj wiem , co mówię :) Nie wulgaryzując przy tym :)

Dobranoc Danuśka , życzeniu Twemu stało się zadość :)

~Danka53 niezalogowany
20 lipca 2016r. o 22:54
Pannazdzieckiem, teraz był ten moment, w którym mądrze piszesz. Są takie szantażystki, to fakt, takie przypadki też znam. Tylko czasem piszesz w taki skrajny sposób, że albo coś jest czarne, albo białe - nigdy nic pomiędzy. To trochę przeszkadza w rozumieniu tego, co masz naprawdę na myśli. Ale dyskusja wyprowadziła mnie z błędu. Dobrej nocy Tobie i Twoim dzieciakom!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza