To wy robicie z niej celebrytke opisujac kazdy krok tu i na innym portalu. Po co? Nie ukrywa sie,wyszla na miasto,ludzie ja widza,obgaduja, a ona i tak ma wy krec ane i bedzie robila dalej to,co robi.
złamas i cymbał ?
a jak nazwiesz kogos kto na forum pisze o sprawach prywatnych ?
myślisz że ludzie tego nie widzą?nie dziwi mnie że wielu już cię tu po prostu olało a tekstem o suce to już dałes dupy aż milo
nie wiem o kim pisze człowiek wyżej bo czytałem wszystkie wpisy i nie widzę aby ojciec Kuby kogoś wyzywał raczej on jest atakowany przez matkę i na tym portalu i na fb oraz na istotne a na kłótnie miedzy ludźmi z forum nie wypowiada się tematem nie jest matka a chory system który ją popiera bo jest matką oraz krzywda dziecka i nie tyle bezradność ojca co jego walka z wiatrakami bo jak wygrać z całym systemem, poza tym ciekawi mnie ile wpisów dodała tutaj matka dziecka bo ojciec ma odwagę się podpisać pozdrawiam i liczę na szybkie wyjaśnienie sprawy oraz na wygraną ojca bo widać co ludzie mają do powiedzenia o matce ja też wiem o niej sporo a teraz ma się za celebrytkę jak już ktoś napisał
W tego typu tematach powinni wypowiadać się ludzie, którzy posiadają wiedzę w jaki sposób pomóc. Żadna z wypowiedzi sprowadzająca się do przepychanek słownych, nikomu nie służy.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~PILNE!!!!!!!!!!! niezalogowany 20 sierpnia 2016r. o 21:41
Szukamy matki i babci uciekły z domu po awanturze obydwie pijane z malym!!!!!! Jeśli ktoś wie gdzie przebywają dajcie znać!!!!! Tu chodzi o dziecko!!!!!!!!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.