Policja weszla do meliny i okazalo sie ze one pijane i maluch z nimi policja pojechala po alkomat i juz drugi raz nie otworzyly..a akcja zaczela sie na zwirki one pobily ojca jak i meza tej rzekomej babci do krwi w domu pelno szkla..policja sporzadzila notatke tylko..one uciekly z domu bo ledwo na nogach staly do wuja i tam sie dopily
Pani kurator byla tego dnia na odwiedzinach u marty i nie wyczula alkoholu?a babcia schowala sie w lazience bo nie chciala rozmawic z kuratorka bo tez byla wypita czy to jest normalne?ludzie tak nie moze byc ja i moi znajomi robimy co mozemy ojciec dziecka zostal poinformowany o zaistnialej sytacji dziecka policja nie mogla zabrac od tak sobie wiec zostalo w tej melinie a tam ani pradu ani gazu smrod,brud!
Jak to Policja nie mogła zabrać dziecka?! Mogli im dowieźć alkomat przecież a w ogule to jesli jest podejrzenie ze matka nie trzezwa to mogli zabrać na Policję i zbadać. Ja nie wiem o co tu chodzi. To jakieś chore. Ojciec powinien wziąć prawnika ktory się za to weźmie jak trzeba.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.