Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~Pan dr niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 22:32
Nie znam Pana, ale wpis mnie zaintrygował. Pana aktywność i ów wpis jest ewidentnym wołaniem o pomoc, współczucie, wsparcie... Nawet jeśli z góry zakłada Pan, że wcale tak nie jest. Podobny ekshibicjonizm właściwy jest dla osób samotnych lub skonfliktowanych z absolutem lub sumieniem. Podobne zachowanie daje się obserwować u bardzo chorego starosty.
Jaka rada? Powinien Pan spędzać więcej czasu z ukochanymi i bliskimi ludźmi. Jeśli takowych nie ma, sugeruję nawiązać taką wieź, ale na pewno nie wśród komentujących internautów, bo tu raczej zazna Pan goryczy. Oczywiście wskazane jest również, mimo wszystko pojednanie z Bogiem, wystarczy tylko w to uwierzyć. To pomaga.
Przepraszam jeśli moja diagnoza może wydawać się zbyt okrutna, ale takie są niestety pierwsze wnioski po lekturze Pana wpisu. Dużo zdrówka życzę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 sierpnia 2016r. o 22:50
~Pan dr napisał(a): Nie znam Pana, ale wpis mnie zaintrygował. Pana aktywność i ów wpis jest ewidentnym wołaniem o pomoc, współczucie, wsparcie... Nawet jeśli z góry zakłada Pan, że wcale tak nie jest. Podobny ekshibicjonizm właściwy jest dla osób samotnych lub skonfliktowanych z absolutem lub sumieniem. Podobne zachowanie daje się obserwować u bardzo chorego starosty.
Jaka rada? Powinien Pan spędzać więcej czasu z ukochanymi i bliskimi ludźmi. Jeśli takowych nie ma, sugeruję nawiązać taką wieź, ale na pewno nie wśród komentujących internautów, bo tu raczej zazna Pan goryczy. Oczywiście wskazane jest również, mimo wszystko pojednanie z Bogiem, wystarczy tylko w to uwierzyć. To pomaga.
Przepraszam jeśli moja diagnoza może wydawać się zbyt okrutna, ale takie są niestety pierwsze wnioski po lekturze Pana wpisu. Dużo zdrówka życzę

Twoja diagnoza jest o kant dupy potłuc. A rady możesz udzielać spowiadającym się staruszkom o aspiracjach Lwic.

Gówno wiesz klakierze . Won z dobrymi radami ... Maniek , zechciej wprowadzić jaki taki emotikon , co wyrażałby pogardę dla k.retynów . Plissssssss :D

Nara Obywatele :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
9 sierpnia 2016r. o 23:00
Pannazdzieckiem napisał(a): Śmierć , to również Duch ... odpowiedzialny przed Stwórcą , za łagodne przeniesienie świadomości do następnej inkarnacji. Tak , żeby rzeczona świadomość nie utraciła cennych informacji z poprzedniego wcielenia.

Nie należy bać się ... kogokolwiek , i czegokolwiek .

Piekło już tu jest ;)

Dobranoc :)
Tobie cos zostało z poprzedniego wcielenia. Ale byłeś chyba małpą.
2945
Mgosia
9 sierpnia 2016r. o 23:09
Pannazdzieckiem napisał(a):

Twoja diagnoza jest o kant dupy potłuc. A rady możesz udzielać spowiadającym się staruszkom o aspiracjach Lwic.

Gówno wiesz klakierze . Won z dobrymi radami ... Maniek , zechciej wprowadzić jaki taki emotikon , co wyrażałby pogardę dla k.retynów . Plissssssss :D

Nara Obywatele :)

Nie sądzę żeby takowa była, bo pisze mądrze, w przeciwieństwie do Ciebie. Obawiam się , że gdyby były takie emotikony to niestety byłbyś jednym z tych, którzy mieliby ich najwięcej . Gdzie się podział człowiek, za którego kiedyś ręczyłam własną głową ....

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 sierpnia 2016r. o 23:20
Mgosia napisał(a): ... Gdzie się podział człowiek, za którego kiedyś ręczyłam własną głową ....

Umarł. Kiedy Miłość umiera ciało jest bez znaczenia.

Kto jak kto , ale Ty wiesz. To Ty mnie reaktywowałaś . Uwierzyłem kolejny raz i znów ... to tylko iluzja Miłości .

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 0:31
mnie od razu na myśl przyszedł Boletus , panieM , czy Boletus to pan ? coś wydaje mi się , że tak . zdrowia życzę .
~@1 niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 2:43
Ktoś puka do drzwi.Mężczyzna obudził się i otworzył.Rozgląda się,a na progu stoi malutka śmierć.Rzucił się na kolana i prosi:-Nie zabieraj Mnie.Nie teraz,kiedy dorobiłem się majątku i mam żonę.-Śmierć na to: CICHO GŁUPCZE,JA PRZYSZŁAM PO CHOMICZKA. ;)
11445
PanM
10 sierpnia 2016r. o 10:15
~Pan dr napisał(a): Nie znam Pana, ale wpis mnie zaintrygował. Pana aktywność i ów wpis jest ewidentnym wołaniem o pomoc, współczucie, wsparcie... Nawet jeśli z góry zakłada Pan, że wcale tak nie jest. Podobny ekshibicjonizm właściwy jest dla osób samotnych lub skonfliktowanych z absolutem lub sumieniem. Podobne zachowanie daje się obserwować u bardzo chorego starosty.

Witam .

Na dzisiaj Pana wpis wydał mi się najbardziej zasługujący na odpowiedź i kilka słów wyjaśnienia.Co niniejszym czynię.
dosyć
Po pierwsze zakładając temat ani przez chwilę nie myślałem o szukaniu współczucia lub poszukiwaniu przysłowiowej deski ratunku.

Jest oczywiste że mój stan wiedzy na temat postępu mojej choroby lekko wyprzedza to co tu jest napisane.
Szkoda że zdecydował się Pan skierować poważny temat o bardzo poważnej chorobie w kierunku ekshibicjonizmu. Zapewniam Pana i czytelników że tak nie jest.
Wokoło mnie tętni normalne rodzinne życie i bardzo ciepła atmosfera .Atmosfera nawet w najmniejszym stopniu nie zdominowana tą chorobą / złośliwy rak płuc / . Powodem który skłonił mnie do podzielenia się z Państwem jest wskazanie jak się w takich wypadkach zachować.Jaką obrać drogę aby w najkrótszym czasie zdiagnozować i ewentualnie leczyć tą ciężką dolegliwość.
Ma to też być drogowskaz jaką stosować profilaktykę aby jak najwcześniej wykryć symptomy choroby.
Forum jak forum , tu życie toczy się swoim nurtem , od wyrazów wsparcia i pokrzepienia po zwykłe złośliwości i kpiny.Takie prawo netu.
Zaczął Pan wpis od słów " Nie znam pana " -- potwierdza to zdecydowanie złożona mi propozycja pojednania z Bogiem.Ja 100 % ateista i Bóg ?
Jednak jeśli państwo pozwolą będę unikał tu polemiki o wierze , gdyż zepchnie ona natychmiast temat na niewłaściwe tory.
Bardzo Panu dziękuję za wpis i zapraszam do śledzenia tematu.
Pozdrawiam ciepło.

Dopisane 10.08.2016r. o godz. 10:15:

ok[img=1470816929_5qd3ls2.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.