Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
5372
misiekELF
10 sierpnia 2016r. o 10:35
Trochę mi się łezka zakręciła...nie wiem czemu, czytając ten tekst nie mogłam nie pomyśleć o Robercie...

Miło z Pana strony, że chce Pan pomóc innym. W naszym kraju niestety wielu ludzi umiera nawet bez diagnozy, chociaż choroba odpowiednio wcześnie wykryta mogłaby zostać wyleczona.

Życzyłabym zdrowia, ale nie wiem czy na tym etapie choroby może coś się jeszcze odmienić. Pogody ducha życzyć nie trzeba bo tę Pan ma, co najwyżej żeby szklanka do końca była w połowie pełna :)

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 10:39
show must go on
~KMB niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 12:27
~ napisał(a): show must go on

Taki los bezbożników ...wszystko w temacie.
13182
#renegat75 nieaktywny
10 sierpnia 2016r. o 12:42
~KMB napisał(a):

Tobą powinien zając się psychiatra i to w trybie pilnym!!!!! . Wg. Ciebie jak ktoś jest ateistą to jest gorszy ?! .
Nie jestem fanem PanaM , wiele osób cierpi na nieuleczalne choroby i nie afiszują się publicznie . Większość z nich nie ma siły przebicia i możliwości tak jak autor tekstu jednakże nie zmienia to faktu , że każdemu bez względu na poglądy czy też wyznanie należy się szacunek .
~ niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 12:45
renegat75 napisał(a):
~KMB napisał(a):

Tobą powinien zając się psychiatra i to w trybie pilnym!!!!! . Wg. Ciebie jak ktoś jest ateistą to jest gorszy ?! .
Nie jestem fanem PanaM , wiele osób cierpi na nieuleczalne choroby i nie afiszują się publicznie . Większość z nich nie ma siły przebicia i możliwości tak jak autor tekstu jednakże nie zmienia to faktu , że każdemu bez względu na poglądy czy też wyznanie należy się szacunek .

Tylko ciśnie się na usta pytanie: Czemu on tak tu publicznie szuka współczucia? Wcześniej był cwaniakiem co pluł na innych, a teraz pokora... Nagle zrobił się cichy i o"złotym sercu", taki uczuciowy...
~ niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 13:00
~KMB napisał(a):

Sqrwysyn z ciebie gnido !!
~? niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 13:01
odpowiedz masz na kilku stronach jeśli byś czytał to obyło by się bez tych pytań
~ niezalogowany
10 sierpnia 2016r. o 14:30
panie Moszczyński

dlaczego pan ma taki dostęp

do bolec info
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza