Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

14505
DP
20 listopada 2016r. o 17:38
oj tam oj tam
nie wystarczy przeczytać, jeszcze trzeba zrozumieć :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 listopada 2016r. o 17:41
''Winniśmy wdzięczni być wielkim umysłom
niweczącym przesądy. (...) rzadkimi są
ludzie nie ulegający urojeniom panującym
współcześnie i mający odwagę spojrzeć w
oblicze prawdy, przed którą korzy się hołota"

ot taki cytacik z zapewne mądrego faceta

:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~_Alex niezalogowany
20 listopada 2016r. o 17:43
//library

int life;
main()
{
if(life=!0)
{life_function(current body, current consciousness);}
else
{load_life_function(new body,new consciousness);}

}

System automatycznie ładuje program po spełnieniu warunku drugiej pętli. Prymitywne,ale "łopatologiczne"

;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 listopada 2016r. o 17:43
A może to Kobieta Papugo ? Mądre słowa :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
20 listopada 2016r. o 17:47
nikomu nie zabraniam wchodzić na strony ''racjonalisty '' a wręcz wielu bym zachęcał ...

~_Alex niezalogowany
20 listopada 2016r. o 17:58
"''Winniśmy wdzięczni być wielkim umysłom
niweczącym przesądy. (...) rzadkimi są
ludzie nie ulegający urojeniom panującym
współcześnie i mający odwagę spojrzeć w
oblicze prawdy, przed którą korzy się hołota"

mocne słowa
dlaczego Wszechświat się zatem poszerza, a umysły kurczą? Panowie,dobrze,że dziś nie ma inkwizycji, bo biada by Nam była,oj biada ;)
2900
#falco nieaktywny
20 listopada 2016r. o 18:05
wierz mi ...
niejeden by tutaj chętnie stosy ustawiał mając powód do tego tylko po zadaniu pytania z gatunku ''trudniejszych'' ;)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 listopada 2016r. o 18:17
DP napisał(a): oj tam oj tam
nie wystarczy przeczytać, jeszcze trzeba zrozumieć :D

Widzisz Kaczuszko , ja nie do końca to wszystko rozumiem . Ja się dopiero uczę , ale od lat twierdzę , że " jedyna słuszna droga "nie istnieje. Nie jestem ateistą i bywam na " Racjonaliście " Papugo :) . To czego się do tej pory nauczyłem zawieram w słowie Źródło . I żaden racjonalizm Źródła nie zlikwiduje :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza