Pannazdzieckiem napisał(a): Chrzczono na siłę , tak jak i dzisiaj :)
alter napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Chrzczono na siłę , tak jak i dzisiaj :)
Panna, dzieci są chrzczone z woli rodziców :)
Pannazdzieckiem napisał(a):alter napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Chrzczono na siłę , tak jak i dzisiaj :)
Zgadza się. Prostactwo nie ma granic , podobnie , jak głupota i chciwość.
Pannazdzieckiem napisał(a): Ma Córcia postanowiła się ostatnimi czasy ochrzcić ... ale zaspany cwaniak w koloratce i beemce nie miał dla Niej czasu ... :D
alter napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Chrzczono na siłę , tak jak i dzisiaj :)
alter napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):alter napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Chrzczono na siłę , tak jak i dzisiaj :)
Panna bluźnisz :)
Nie znam Panna szczegółów, ale gdybyś miał dalej z tym kłopot daj mi znać :)
no i się wyjaśniło :D
teraz już jak na dłoni widać '''hu is hu'' ;)
zrozumiałe się stało i to ,dlaczego alterek tak unika odpowiedzi w kwestii szerzącej się w szeregach urzędników KK pedofilii :D
zapewne też ''nie zna szczegółów'' :D
aby mu to uświadomić - i wyjść naprzeciw w związku z jego deklaracją pomocy(...daj mi znać ) za chwilę kilka dowodów ...
chwilkę bo jest tego tyle że wybiorę te ''rodzynki'' :D
i chyba wyjdzie że to nie tylko te słynne ''trzy zbłąkane owce'' :D
Dopisane 03.09.2016r. o godz. 06:39:
odpowiedzi szukaj putlerku w temacie ateizmu bo przecież o nich piszemy ...
czyż nie?
bo o ewangelizacji przez czyny pedofilskie to ja jeszcze nie słyszałem
:D
chociaż?...był taki jeden co to ponoć nie molestował a ''leczył dotykiem'' :D
alter napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):alter napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Chrzczono na siłę , tak jak i dzisiaj :)
Zgadza się. Prostactwo nie ma granic , podobnie , jak głupota i chciwość.
Panna bluźnisz :)
dobranoc :)Dopisane 02.09.2016r. o godz. 22:48:Pannazdzieckiem napisał(a): Ma Córcia postanowiła się ostatnimi czasy ochrzcić ... ale zaspany cwaniak w koloratce i beemce nie miał dla Niej czasu ... :D
Nie znam Panna szczegółów, ale gdybyś miał dalej z tym kłopot daj mi znać :)
fobiak napisał(a): …
nie mozna czcic dni klesk aby przyszle pokolenia byly dumne z tego ze ciagle od kogos polacy dostawali w doope, mielismy tez zwyciestwa i te nalezy pielegnowac, maja sluzyc za wzor walecznosci polakow.
a tu jak nie katyn to smolensk albo tez sukcesy niemcow i rosjan a nasze tchorzostwo i wyreczanie sie dziecmi, posylanie ich na pewna smierc jak w powstaniu warszawskim.