Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dariusz Jancelewicz zastępcą burmistrza Nowogrodźca
~samo życie niezalogowany
16 września 2016r. o 8:40
~ napisał(a): Wszystkim liczącym pieniądze temu Panu przypominam, że to nie kawaler, ma rodzinę. Trzeba było się uczyć zawistnicy, a nie wyzywać o złodziei. Swoją nieudolność, zazdrość i niezaradność wypełniacie hejtem, ale to do niczego nie prowadzi. Nikt z was nie powie temu panu w twarz.

Proszę przytoczyć jeden wpis gdzie jest napisane że ten Pan to ,,złodziej ''ja takiego czegoś nie wyczytałem ,ale takie są głupie przepisy że urzędnicy muszą składać oświadczenia majątkowe.To że ma rodzinę o niczym nie świadczy prawie wszyscy mają rodzinę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 września 2016r. o 8:53
Poczytaj sobie niejakiego "fobiaka". Poza tym nikt nie ma pretensji że są oświadczenia majątkowe, bo to bardzo dobrze. Publikuje się je po to żeby właśnie złodziejstwo ograniczyć. Czy z tego oświadczenia wynika że ten pan coś ukradł komuś? że kupił nieprawnie jakiś grunt? Jeśli tak to niech jeden kozak z drugim złoży zawiadomienie do prokuratury. Jeśli tego nie zrobi to niech nie pluje jadem zazdrości, albo o pieniądze, albo o to, że stołek koło nosa przeleciał, bo widać niegodny takiej funkcji z takim zachowaniem.
~ niezalogowany
16 września 2016r. o 9:00
~ napisał(a): Wszystkim liczącym pieniądze temu Panu przypominam, że to nie kawaler, ma rodzinę. Trzeba było się uczyć zawistnicy, a nie wyzywać o złodziei. Swoją nieudolność, zazdrość i niezaradność wypełniacie hejtem, ale to do niczego nie prowadzi. Nikt z was nie powie temu panu w twarz.

Komuś doskwiera demokracja. Krytyka i oburzenie to obraza?, może ten pan czy jego rodzina "przypadkiem" nabyła te działki i może jest to zgodne z prawem, ale pozostawia nie smak i burzy idee Stowarzyszenia "Ziemia Bolesławiecka". Mogę mieć takie odczucie ?.

Po to urzędnik dobrze zarabia - a tak jest w tym przypadku aby się nie łasił na takie rzeczy.

Od dwóch lat nie przekazuje odpisu na to Stowarzyszenie , bo za dużo tam polityki.
~ niezalogowany
16 września 2016r. o 10:01
Ja prdl... a co złego w tym że ktoś kupuje działki budowlane skoro wspólnie z zoną dorobili się jakichś pieniędzy? Człowieku, ogarnij się. A to, że są to ludzie majętni to tylko pomaga sprawom stowarzyszenia. Nic nie wiesz ile ten pan i jak pomaga, więc oszczędź sobie wstydu. Wyobraź sobie, że są tacy ludzie którzy dzielą się z innymi i o tym nie trąbią. To dla Ciebie nie pojęte.
~jjj niezalogowany
16 września 2016r. o 10:22
A o jakie działki chodzi bo ja nic nie wiem ?
~ niezalogowany
16 września 2016r. o 10:23

A teraz na miejscu tego urzędnika doniósłbym do Prokuratury, że w twoim wpisie pojawiło się określenie "złodziej". W żadnym innym wpisie takiego nie ma. To bronisz go, czy perfidnie oczerniasz? Być może nikt nie myśli "złodziej", dopiero po przeczytaniu tej niby "obrony", ludzie czytający tak pomyśleli.
~ niezalogowany
16 września 2016r. o 10:24
~jjj napisał(a): A o jakie działki chodzi bo ja nic nie wiem ?

Ten trójkąt, gdzie stoi zawsze karuzela.
~ niezalogowany
16 września 2016r. o 10:47
~ napisał(a):
~jjj napisał(a): A o jakie działki chodzi bo ja nic nie wiem ?

Ten trójkąt, gdzie stoi zawsze karuzela.

jest geoportal.powiat.bolesławiecki tam można sprawdzić nr działki

ktoś pisał o trójkącie, gdzie rozkładają karuzelę, ale może to inne działki?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza