~ napisał(a):~ napisał(a): Wszystkim liczącym pieniądze temu Panu przypominam, że to nie kawaler, ma rodzinę. Trzeba było się uczyć zawistnicy, a nie wyzywać o złodziei. Swoją nieudolność, zazdrość i niezaradność wypełniacie hejtem, ale to do niczego nie prowadzi. Nikt z was nie powie temu panu w twarz.
A teraz na miejscu tego urzędnika doniósłbym do Prokuratury, że w twoim wpisie pojawiło się określenie "złodziej". W żadnym innym wpisie takiego nie ma. To bronisz go, czy perfidnie oczerniasz? Być może nikt nie myśli "złodziej", dopiero po przeczytaniu tej niby "obrony", ludzie czytający tak pomyśleli.
~ napisał(a): Oj Ziemia Bolesławiecka ... Oj... A Prawie co roku przekazywałem odpisy od podatku.
~ napisał(a):~ napisał(a): Oj Ziemia Bolesławiecka ... Oj... A Prawie co roku przekazywałem odpisy od podatku.
Od dwóch lat nie przekazuje odpisu na to Stowarzyszenie , bo za dużo tam polityki.
Zgadzam się, wystarczy spojrzeć na listę członków ZB i nazwiska urzędników. Polecam.
~ napisał(a): Po przejrzeniu strony mam wrażenie, że podstawowym celem stowarzyszenia jest obsadzenie okolicznych różnej maści stołków, a produktem ubocznym zbiórka 1%. Ten 1% wpłacają ludzie-darczyńcy, a stowarzyszenie je tylko rozdziela.