Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 20:09
~- napisał(a): No właśnie, nie został skazany, a nie został uniewinniony - to spora różnica. I słuszna uwaga, nie zwalnia z odpowiedzialności i braku szacunku dla ludzi, dla kierownika mops i pracowników za uwłaczające godności wpisy. Oni też mają pamięć i honor ;-)

Ich honor zależy od kaprysu Relicha.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 20:18
~- napisał(a): No właśnie, nie został skazany, a nie został uniewinniony - to spora różnica. I słuszna uwaga, nie zwalnia z odpowiedzialności i braku szacunku dla ludzi, dla kierownika mops i pracowników za uwłaczające godności wpisy. Oni też mają pamięć i honor ;-)

A co ma piernik do wiatraka. Osoby publiczne nie mogą się obrażać jak stare panny na weselu. Trochę pokory i najlepiej sądzić się za własne pieniądze. A jak za własne, to ile wlezie.
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 20:46

Nie dawno pisałem. Nie byłoby tylu kłopotów gdyby tylko przestrzegano przepisów prawa. Jeżeli Sąd uniewinnia od zarzucanego czynu wyrokiem prawomocnym( tak jest w tym przypadku) to kończy się jakakolwiek ocena. W/w interpretacje są tylko złośliwe pozbawione prawdy i racji.
Co do honoru , godności i szacunku to z tego co wiem to trzeba na niego zasłużyć ? czy coś... tak słyszałem. Natomiast martwi mnie "pamięć " brzmi jak groźba.
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 20:58
~ccc napisał(a): A czy jak ktoś został uniewinniony, to znaczy że to nie on dokonał wpisu?

Co się dzieje w tym Kraju ? Wyrok sądu nawet dla tego CCC to nic... " a ludzie zapłacą w podatkach za ten bezsensowny proces. Gratuluje.
Ja ten proces odbieram jako "Proces polityczny".
~- niezalogowany
5 listopada 2016r. o 21:03
na polityka to trzeba trochę więcej umieć a generalnie pamięć jest dobrą cechą - nie oddam osła do sądu za to, że mnie kopnął .
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 21:15
~- napisał(a): na polityka to trzeba trochę więcej umieć a generalnie pamięć jest dobrą cechą - nie oddam osła do sądu za to, że mnie kopnął .

Tu akurat można się domyśleć czyj to poziom...
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 21:19
~- napisał(a): na polityka to trzeba trochę więcej umieć a generalnie pamięć jest dobrą cechą - nie oddam osła do sądu za to, że mnie kopnął .

Jak ktoś chce tym wpisem obrazić to niech wie, że osioł jest nie zwykle szanowanym zwierzęciem za charakter i przebiegłość.
Choć dla ignorantów fakty nie mają większego znaczenia.
~ccc niezalogowany
6 listopada 2016r. o 6:03
Może i sąd konczy ocenę ale jaka jest faktycznie prawda?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza