Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 19:00
A co ty masz przeciwko Gierałtowowi? Teraz brak szacunku dla ludzi z Gierałtowa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 19:02
~ napisał(a): Trollu ccc, gdybyś od razu zareagował w kamienicy na Bolesławieckiej, potraktował tych mieszkańców z szacunkiem i zachował się z w sposób do jakiego jesteś powołany, nie byłoby tego wszystkiego.
Podstawowe błędy to: brak zainteresowania losem ludzi i lekceważenie ich problemów.
~ccc niezalogowany
5 listopada 2016r. o 19:02
Nic nie mam, przeraża mnie tylko ile czZu i pieniędzy idzie na odpowiadanie na głupie pisma
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 19:05
~ccc napisał(a): Nic nie mam, przeraża mnie tylko ile czZu i pieniędzy idzie na odpowiadanie na głupie pisma

Głupi to ciebie zrobił ,kreaturo przestań pompować ten temat .
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 19:06
Pieniędzy? W jaki sposób wydawane są pieniądze?
Publiczne pieniądze zostaną wydane na pokrycie kosztów sądowych oraz na pełnomocnika w procesach, gdzie został pozwany człowiek i w końcu uniewinniony.
~ccc niezalogowany
5 listopada 2016r. o 19:14
A czy jak ktoś został uniewinniony, to znaczy że to nie on dokonał wpisu?
~ niezalogowany
5 listopada 2016r. o 19:25
~ccc napisał(a): A czy jak ktoś został uniewinniony, to znaczy że to nie on dokonał wpisu?

Jeżeli nawet by dokonał to ten twój dygnitarz powinien mieć takich prawników żeby nie trwonili naszych pieniędzy .Tu jak rozpierdzielacie nasze pieniądze to cacy, ale jak piszecie odpowiedzi jak to nazywasz na głupie pytania to twierdzisz że szkoda pieniędzy .
~- niezalogowany
5 listopada 2016r. o 19:26
No właśnie, nie został skazany, a nie został uniewinniony - to spora różnica. I słuszna uwaga, nie zwalnia z odpowiedzialności i braku szacunku dla ludzi, dla kierownika mops i pracowników za uwłaczające godności wpisy. Oni też mają pamięć i honor ;-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.