Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Czarny poniedziałek" w Bolesławcu?
~ niezalogowany
29 września 2016r. o 6:55
Prawo wyboru.....,co to znaczy?.Zarżnąć kota, psa bo mam go dość ...no nie bo lewackie,zielone hieny wsadzą do więzienia.Ale uciec od odpowiedzialności przed macierzyństwem,bo kariera,bo wygoda,to już super. takie tam chore myślenie ,a co gorsza nazywane jakąś wolnością i prawem wyboru,wolnością ,a wystarczy sprawdzić unijne zakazy i nakazy ...tam to jest dopiero "prawo wyboru" i "wolność".Hipokryci,samoluby i tyle.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ewa Browarczyk niezalogowany
29 września 2016r. o 6:57
Na facebooku zadałam pytanie kobietom bolesławieckim - gdzie się spotykamy? Odpowiedź cisza, czyli nigdzie, nikt. Jestem za protestem, ale... kilka spraw w tym strajku nie akceptuję. A może przestańcie, panie, chodzić do kościoła, chodzić do lekarzy chazanopodobnych, wypracować większy szacunek do siebie samych, nie traktować mężczyzn jak panów i władców, nie wychowywać synówna królewiczów ... To byłby protest. Protest, który wymusiłby zmianę.

~Ola niezalogowany
29 września 2016r. o 8:07
Do Panna z dzieckiem
Bylam w ciazy, rodzilam i jestem matka.Jestem tez corka, wnuczka,siostra i kuzynka.Wykazujesz fundamentalne niezrozumienie tematu. Kobiety chca rodzic.Ale potrzebuja wsparcia, nie grozb i kar.A dzieki sufrazystkom miedzy innymi takze Twoja Matka miala wiecej opcji do wyboru niz bycie zona-sluzaca, kur*a albo guwernantka wiec sie ogarnij.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 września 2016r. o 8:18
Spokojnie Ola :) . Moje gratulacje i podziw za macieżyństwo. Osobiście uważam , że ta cała batalia o aborcję , to jak zwykle w Polsce temat zastępczy. Łżeszelity , to banda eunuchów nie potrafiących zarządzać gospodarką. Dziwnym trafem Polki na Wyspach Brytyjskich są najbardziej dzietną obcą nacją. Bo chodzi tutaj o stworzenie warunków ekonomicznych , aby Kobiety chciały być matkami , nie o jakieś tam mityczne prawa. Ku Twej wiedzy , moja mama z renty socjalistycznej wychowała dwójkę dzieci. Ja dzisiaj pracując osiem godzin ... od ósmej do ósmej :D mam niekiedy kłopot z zapewnieniem potrzeb swojej dwójki dzieciaków.

Ekonomika Olu . To jest przyczyna depopulacji Narodu , nie męski szowinizm :)

Miłego dnia Ci życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~klucznick niezalogowany
29 września 2016r. o 8:31
ale se rząd wyćwiczył te baby,ciekawe cz tak chętnie kochały by się jak szły na ten strajk,na pewno nie ,do garów :P
~ niezalogowany
29 września 2016r. o 9:30
~Ola napisał(a): Bez przesady, jeden dzien bez pracownikow nie zawali firmy.Sa rzeczy wazniejsze niz czubek wlasnego nosa.Po latach bylaby Pani dumna, ze wziela w tym udzial.To juz nie chodzi o aborcje tylko o glos Kobiet w ogole.Trzeba dac w koncu sygnal, trzeba sie z nami liczyc.Narzekamy, ze nie dba sie o nasze interesy jednoczesnie nie kiwajac palcem w tej sprawie!Ruszmy tylki!

Dokładnie kobitki. Ja jestem facetem i powiem wam szczerze, ze dziwie sie, ze są w ogóle jakies głosy przeciw waszemu protestowi. PiS chce zrobic z was inkubatory bez jakichkolwiek praw decydowania o sobie w kwestii ciązy, a wy nie protestując, dajecie im przyzwolenie na to. PiS nie boi sie niczego bardziej niż protestów na ulicach, wiec zbierzcie sie w końcu i działajcie, bo w kupie siła!
11100
#Blackjack nieaktywny
29 września 2016r. o 9:58
Na złość Pisowi proponuje najpierw zrobić sobie in vitro, a następnie się wyskrobać :/
Nikt nie zabroni usuwać ciąże w sytuacji zagrożenia życia, bo by się państwo nie wypłaciło z odszkodowaniami.
Gdyby PiS chciał to przegłosować, to zrobili by to w jeden dzień, bez tej całej otoczki, postawili by społeczeństwo przed faktem dokonanym.
Rano odbyło by się czytanie, a po południu głosowanie i tyle byście miały do gadania.
Temat zastępczy, rozdmuchany przez sz kod ników.
Tylko skąd to mają wiedzieć nawiedzone kobiety :/

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~Prowokacja niezalogowany
29 września 2016r. o 10:01
Zacznijcie Panie myśleć. Protest? to absurd.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Zapraszamy