~Też była :) niezalogowany 26 października 2016r. o 8:59
Najlepsza wiadomość jaką usłyszałam, BRAWO PANIE PREZESIE !!!!! Nareszcie pozbył się Pan tego babsztyla, który bez zmrużenia oka niszczyła ludzi, za wygląd, za uśmiech, za życzliwość do innych..... Tyle łez co było wylanych przez tę potworną babę, tyle stresu, nerwów..... W końcu ludzie zaczną normalnie pracować !!!! Nawet Pan nie wie ile radości Pan sprawił tak wielu ludziom :) DZIĘKUJEMY !!!!!!
~czytelnik niezalogowany 26 października 2016r. o 9:48
Nie bać się ludzie i podawać z imienia i nazwiska pasożytów zakładowych, których byście chcieli się pozbyć, ale z merytorycznym uzasadnieniem, a nie po prywatnej złości, że nie podoba mi się czyjaś gęba lub ktoś, kiedyś, słusznie mnie opieprzył. Jeśli Ogrodnik , to człowiek honoru, jak tu ktoś tak wcześniej napisał, to zapewne przynajmniej bliżej się przyjrzy tym ludziom, którym macie chęć powiedzieć pa pa z zakładu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.