~mieszkaniec niezalogowany 19 grudnia 2016r. o 10:50
To tragedia dla dwóch stron tego zdarzenia, dla rodziny zmarłego rzecz jasna, ale także dla kierowcy, który zwyczajnie mógł nie widzieć pieszego , zero doświetlenia tam, po zmroku widoczność praktycznie zerowa, jest to bardzo niebezpieczna "zebra" ...
Czy ktoś w końcu weźmie się za zabezpieczenie przejść dla pieszych? doświetlenia? etc ?
Jest mi bardzo szkoda potrąconego, zwłaszcza, że go znałam. ( Z tego co wiem miał mniej niż 40 lat). Bardzo współczuje rodzinie. Co nie zmienia faktu, iż na 100% był pijany jak zazwyczaj i dlatego bardzo współczuje również kierowcy, który jeśli podane dane tutaj są dobre był trzeźwy. Niestety ale byłam ostatnio w podobnej sytuacji, która skończyła się o wiele lepiej, ale uwierzcie mi czasem ciężko ominąć nawet jadąc poprawnie i przepisowo, pijaną osobę, która zachowuje się nieracjonalnie. Dlatego jeśli rzeczywiście kierowca nie złamał żadnych przepisów to życzę jak najmniejszej kary niestety w tak ciężkim przypadku i dobrego psychologa, bo wątpię, że da się z czegoś takiego wyjść samodzielnie. Trzymam kciuki.
Mogła święta krowa uważać na pasach a nie iść na oślep jak większość ludzi .. i nie patrzył jak daleko auto jest. Też raz miałem taką sytuację gość podchodzi do pasów jestem z 10 metrów od niego a ten mi pod koła bo nie patrzył
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.