~~Do Pani Krystyny napisał(a): Przedstawiam sie: Jan Kowalski.
~~ napisał(a):klucznick napisał(a):~~Krystyna napisał(a):O jakiej wysokości kosztach mówimy?Koszty pokryliśmy sami?Co to znaczy sami ?Sama pani z portwela wyjęła i zapłaciła?Więc ile tych kosztów łacznie było?Zdradzi pani tajemnicę.~~Do Pani Krystyny napisał(a): Wydaje mi się, że Pani jest zorientowana w organizowaniu imprez to proszę mi powiedzieć, ile pieniędzy z podatków mieszkańców naszego zasłużonego miasta, wydano na tak zachwalane przez Pania "granie"?
Odpowiadam, miasto nie wydało ani grosza, nawet nie prosiliśmy.
Koszty pokryliśmy sami oraz zaprzyjaźnieni z nami sponsorzy.
~~ napisał(a):A gdzie mógłbym panią zastać ?~~ napisał(a):klucznick napisał(a):~~Krystyna napisał(a):O jakiej wysokości kosztach mówimy?Koszty pokryliśmy sami?Co to znaczy sami ?Sama pani z portwela wyjęła i zapłaciła?Więc ile tych kosztów łacznie było?Zdradzi pani tajemnicę.~~Do Pani Krystyny napisał(a): Wydaje mi się, że Pani jest zorientowana w organizowaniu imprez to proszę mi powiedzieć, ile pieniędzy z podatków mieszkańców naszego zasłużonego miasta, wydano na tak zachwalane przez Pania "granie"?
Tak, ja między innymi wydałam własne pieniądze. Proszę przedstawić się, a najlepiej odwiedzić mnie w moim biurze, to udowodnię, nie ma żadnych tajemnic. Lubię wiedzieć z kim dyskutuję.To nic nie kosztuje, tylko trochę odwagi, jedna osoba już stchórzyła, przykre.
~~jan189 napisał(a): A kiedy się dowiemy ile zebrano w całym powiecie w rozbiciu na poszczególne gminy.Jak przez 25 lat się nie dowiedzieliśmy to już się nie dowiemy.Dziwny kraj ukrywane fakty przed ludzmi narodem-w imię czego?
klucznick napisał(a):Sprawie ukręcono łeb?Jak miło popatrzeć jak naród polski się budzi i chce prawdy ,a gdzie są wtedy urzędnicy?Chowają się ?,nie odpowiadają na niewygodne pytania.~~Krystyna napisał(a):O jakiej wysokości kosztach mówimy?Koszty pokryliśmy sami?Co to znaczy sami ?Sama pani z portwela wyjęła i zapłaciła?Więc ile tych kosztów łacznie było?Zdradzi pani tajemnicę.~~Do Pani Krystyny napisał(a): Wydaje mi się, że Pani jest zorientowana w organizowaniu imprez to proszę mi powiedzieć, ile pieniędzy z podatków mieszkańców naszego zasłużonego miasta, wydano na tak zachwalane przez Pania "granie"?