~~Kolejna negatywna opinia o WOSP napisał(a): Jacek Karnowski masakruje happening lewaka Jacka Nizienkiewicza z Rzeczpospolitej /you toube/.
Internauta Mecha Tron komentarz: "Dlaczego Polacy mają płacić na lansowanie i promowanie biznesu Owsiaka /i ludzi b.WSI/ ?
Żadne stowarzyszenie nie powinno zajmować tyle czasu antenowego, za który płacimy my wszyscy. Jeśli ktoś chce wpłacać na konto Owsiaka to niech to robi ale nie za pieniądze wszystkich Obywateli. Polacy /budzą sie/ i maja dość /dojenio-strzyzenia/, oglądania i słuchania cały dzień zachrypialego biznesmena".
~~Obserwator napisał(a): Wow czytam te komantarze i jestem w szoku, w naszym kraju sa sami "swiadomi" podatnicy, ile pieniedzy poszlo na WOSP i dlaczego , to przeciez wasze podatki i nie zyczycie sobie ale to sa tez moje podatki i sobie zycze, i co teraz? A wiec to poszlo z podatkow moich i tych osob ktore chca by to sie dzialo a nie z waszych, ja sobie nie zycze marnotrawienia naszych pieniedzy na np Dni Boleslawca bo nie chodze tam i poza tym ze przez kilka dni mozna spotkac wielu pijanych osobnikow to nie wnosza nic do mojego zycia a WOSP? a WOSP a w zasadzie sprzet zakupiony pozwolil zyc mojej siostrzenicy i chocby Owsiak mial z tego tryliony dolarow i chocbys Ty sie w grobie przewracal to jedno malutkie zycie bylo tego warte, a Ona to splaci, ten Twoj prad, wode i to wszystko za co z naszych podatkow poszlo na WOSP, ma przed soba cale zycie i dlug wdziecznosci do kogos kto kiedys cos gdzies zorganizowal z naszych podatkow, pozdrawiam i zycze wiecej milosci
~~ napisał(a):
Te Szmaty które nie odprowadzają podatków najwięcej skamlają .Ja jestem dumny jak mogę bezimiennie innym pomóc czy to z moich podatków czy datków ,ża rok podwoję stawkę. Niech żyje WOŚP.