Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tropem Wilczym–Bieg Pamięci Żołnierzy Wyklętych
211
skorn
26 lutego 2017r. o 0:25
nie na twoich warunkach : )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
26 lutego 2017r. o 0:27
:D

co ?

kolesi musisz zwołać? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
26 lutego 2017r. o 0:28

<i>
2900
#falco nieaktywny
26 lutego 2017r. o 7:55
skorn napisał(a): nie na twoich warunkach : )

a jakie ja ''warunki'' postawiłem ?
pisze jasno -jutro ?
gdzie i kiedy ?
a jakich to ty ''warunków'' potrzebujesz oszołomie :D
kawy i ciasteczek? :D

Dopisane 26.02.2017r. o godz. 00:36:

idę spać a ty przemyśl co napisałeś ...

moderacja już nic nie zdziała

jutro wrócę do tematu ...

Dopisane 26.02.2017r. o godz. 07:55:

i wróciłem ...

''Paweł Kukiz

Nie ulega wątpliwości, że ogromna większość Wyklętych była Bohaterami ale nie wolno gloryfikować tych, którzy pod hasłem "Bóg, Honor, Ojczyzna" dokonywali zbrodni na ludności cywilnej. A takie postaci jak "Bury" czy "Ogień" są- mówiąc bardzo delikatnie- kontrowersyjne. ''

Kukiz ma prawo pisać ogólnie a ja nie ?
ja nie muszę i nie mam najmniejszej ochoty na zapoznawanie się z pełną listą nazwisk morderców i zbrodniarzy i ich dzielić na dobrych i złych ...
ciekawe jest tutaj to że jakiś tam skorn nie robi podobnie w przypadku ludzi przynależnych do PZPR czy SB, nawet tych pracujących w zwykłej księgowości ...
dla nie go to wszyscy ''komuchy i gnoje''

myślę że to ukryty żal do życia za zbyt niski ''status życiowy'' z tamtego okresu ,jest dzisiaj ''motorem napędowym'' jego dzisiejszej ''walki''

a ja mam tutaj zachowywać dystans?
mam o niebo większy szacunek do ludzi wyznających np. ''kult Maryi '' niż do tych d ''kultu wyklętych '' a raczej powinno być ''przeklętych''

co o tym sądzi jakiś tam skorn (iszon) guzik mnie obchodzi ale wkraczając na mój ''prywatny teren '' musi się liczyć z tym że to już inny ,nie ''jego świat''

poczekam i poobserwuję bo ponoć sen ma właściwości zdrowotne ;)

14240
M21W2
26 lutego 2017r. o 9:40
falco napisał(a):
skorn napisał(a):

..

jutro wrócę do tematu ...Dopisane 26.02.2017r. o godz. 07:55:i wróciłem ...

''Paweł Kukiz

Nie ulega wątpliwości, że ogromna większość Wyklętych była Bohaterami ale nie wolno gloryfikować tych, którzy pod hasłem "Bóg, Honor, Ojczyzna" dokonywali zbrodni na ludności cywilnej. A takie postaci jak "Bury" czy "Ogień" są- mówiąc bardzo delikatnie- kontrowersyjne. ''

Kukiz ma prawo pisać ogólnie a ja nie ?
ja nie muszę i nie mam najmniejszej ochoty na zapoznawanie się z pełną listą nazwisk morderców i zbrodniarzy i ich dzielić na dobrych i złych ...
ciekawe jest tutaj to że jakiś tam skorn nie robi podobnie w przypadku ludzi przynależnych do PZPR czy SB, nawet tych pracujących w zwykłej księgowości ...
dla nie go to wszyscy ''komuchy i gnoje''

NIE ULEGA WĄTPLIWOŚCI ŻE OGROMNA WIĘKSZOŚĆ WYKLĘTYCH BYŁA BOHATERAMI , to do Pana falco nie dociera . A TAKIE POSTACI JAK "BURY " CZY "OGIEŃ SĄ KONTROWERSYJNE - kontrowersyjne zamienia na - morderców i zbrodniarzy - nie chce dzielić na dobrych i złych , naprawdę filozofia myślenia- (Hipokryzja - fałszywość, dwulicowość, obłuda. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych.)- Niech Pan weźmie jeszcze jedno pod uwagę - Historię piszą zwycięzcy , w tym przypadku Historycy a raczej bezpieka i ubecja z przełomu lat 1945- 57 , lat największych zbrodni na opozycji i zakłamania .
9176
kc
26 lutego 2017r. o 10:11
falco napisał(a): poczekam i poobserwuję

Powinieneś sobie na trochę odpocząć od forum : ). Brzmi to jak wyznanie psychopaty : ).

Wracając do mężczyzn godnych uwagi ...

[img=1488100208_5fudeid.jpg]
2900
#falco nieaktywny
26 lutego 2017r. o 10:30
M21
jak się ''pisze'' dzisiaj historię masz codziennie przykłady

dawny aparatczyk PZPR dzisiaj jest dla ...ów wzorem do naśladowania
ja nie bawię się w ''wyrywkową ''ocenę
dla niektórych każdy ''komuch'' jest zły ale już nie każdy ''wyklęty'' jest mordercą
dziwna wybiórczość z zagubioną gdzieś po drodze logiką
a może to właśnie klasyczna hipokryzja ...
dawni mordercy ale dzisiaj ''nasi'' więc są ''cacy''

nie chce już mi się o tym i o innych kryżych pisać

taplajcie się dalej w tym swoim bajorku skoro lubicie opary smrodu

Zastosowana autokorekta

~~Do falco zwanego "pochyla brzoza" niezalogowany
26 lutego 2017r. o 11:23
a takze "obsesyjnym ...kowatym typem".
Nie wiem w co Pan walnął w dzieciństwie, ale skutki pozostały.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.