Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tropem Wilczym–Bieg Pamięci Żołnierzy Wyklętych
2161
#fobiak nieaktywny
25 lutego 2017r. o 19:13
skorn napisał(a): Z linka, który podał fobiak:

"W zjeździe brali udział delegaci – komuniści wybrani z niższych szczebli struktury partyjnej. Zjazdy odbywały się w odstępie 4–5 lat"

"Biuro Polityczne skupiało najważniejszych polskich komunistów. W jego składzie znajdowali się tacy ludzie, jak Marian Spychalski, Józef Cyrankiewicz, Hilary Minc, Roman Zambrowski, Ignacy Loga-Sowiński czy Mieczysław Moczar."

z tego co wiem to cyrankiewicz byl zwiazany z pps
dojdziesz do wniosku, ze ze wzgledu na brak komunistow wszystkich gdzies wygrzebanych sciagnieto do warszawy
w boleslawcu byl tylko jeden, zyl u nas ok. 3 lat i za to, ze byl komunista nazwano ulice jego imieniem.
tak, ze widzisz sam, ze komunisci byli na wage zlota i nie wolno im bylo wspominac o kpp. ppr/pzpr to partie robotnicze jak sama nazwa wskazuje, socjalistyczne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
25 lutego 2017r. o 19:18
to prawda że nie wiem czy są z takiego czy innego ''klubu'' ale te wszystkie grupy ''rekonstrukcyjne'' pachną mi ''narodowcami ''

przepraszam tych którzy faktycznie widzą w tym swoją pasję i robią to z pełnym przekonaniem do tego że jest to w zgodzie z historią :)

jeszcze raz przepraszam za aż tak szerokie uogólnienie :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
25 lutego 2017r. o 19:46
ponoć wyklętego w Anglii na lotnisku zwinęli?
2900
#falco nieaktywny
25 lutego 2017r. o 19:49
czytałem ...
''biedaczyna '' :D

do celi z nim ,wspólnej z uchodzcami :D

211
skorn
25 lutego 2017r. o 23:39
falco napisał(a): powiedz mi kiedy ci bolesławieccy ''narodowcy'' mieli w sobie tyle odwagi by jawnie wystąpić tu , w tym grajdole jasno ,otwarcie ...
z podniesionym czołem ...
mało tu jest okazji ?

Jak narodowcy jawnie występowali, to ty im z ukrycia zdjęcia robiłeś. Co ty wiesz o odwadze, szmaciarzu, internetowy wojowniku? : )

Jeśli w Bolesławcu widac jakąś zorganizowaną i ideową młodzież, to są tylko narodowcy.

Daję słowo, jak ktoś mnie poraz kolejny raz spyta o twoje nazwisko, to nie będę miał oporów.

<i>
2900
#falco nieaktywny
26 lutego 2017r. o 0:15
a co cię powstrzymuje ?
dawaj teraz ...
a ja ci gwarantuję że wtedy i ja z tobą inaczej ''zatańczę ''
:D

czym ty mnie tu straszysz ?
myślisz że mam coś do ukrycia?
dawaj śmiało :D

już kilka osób mnie o nazwisko pytało bo nie ja jeden je noszę i je usłyszeli ...

211
skorn
26 lutego 2017r. o 0:22
żebym ja z tobą nie zatańczył, złodzieju : )

<i>
2900
#falco nieaktywny
26 lutego 2017r. o 0:24
skorn napisał(a): żebym ja z tobą nie zatańczył, złodzieju : )

gdzie i kiedy ...
krótko

pasuje ci jutro ?
tylko bez kręcenia ...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!