Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
2161
#fobiak nieaktywny
6 marca 2017r. o 15:36
~~ napisał(a): falco, jestes synem oficera WP, czy podoficera? Prawidlowe pytanie na Twoje pisanie.

tak, ale to nie do mnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 15:38
falco napisał(a): nie ,nie mam problemów z pamięcią ale problem z czasem więc nie wszystko czytam tym bardziej że nic nie nie obchodzi kto i czy donosił
zapewne w odróżnieniu do ciebie
czy porucznik to oficer ?
to stopień przynależny kadrze oficerskiej no chyba że wolisz chyba juz dzisiaj zapomniane odrobinę określenie młodszy oficer ...

ale o ile pamiętam- bo patent Ojca widziałem dawno temu bo leży u Mamy -pisało tam o nominacji na oficera
może przy okazji zerknę jeśli to ma ciebie ucieszyć ...

Oczywiscie, ze mnie ucieszy. Bede wdzieczny.
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 15:41
fobiak napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
falco napisał(a): wiem ,wiem ...''nie mam prawa się wypowiadać jako syn oficera WP'' :D

Ojciec byl oficerem czy podoficerem?

Zbyt trudna odpowiedz na pytanie?

podoficerem ale wojska w to nie mieszaj bo nie kazdy sie nazywal kuklinski

Kukliński był jednym z niewielu zdrajców.
2900
#falco nieaktywny
6 marca 2017r. o 15:41
to czekaj :D
tymczasem muszę gdzieś podjechać ale jeśli tu mnie nie będzie znajdziesz mnie w innym bardzo ciekawym temacie ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 15:43
falco napisał(a): to czekaj :D
tymczasem muszę gdzieś podjechać ale jeśli tu mnie nie będzie znajdziesz mnie w innym bardzo ciekawym temacie ;)

Bede wdzieczny jesli odpowiesz w tym temacie. Nie badz nieslowny.
2900
#falco nieaktywny
6 marca 2017r. o 15:46
ok.
napiszę to w TYM temacie

na razie ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 marca 2017r. o 15:49
~~ napisał(a):
fobiak napisał(a):
~~ napisał(a): Trzeba było krzyczeć o tym w 89 roku.Większość bolesławieckich zakładów do niczego w wolnym , konkurencyjnym świecie się nie nadawała.Przestarzałe technologie i park maszynowy.Aby zapewnić spokój w narodzie po rządach Prl-owskich zrobiono jak zrobiono.A co Ci jest ktoś winien , że akcje PKN ORLEN,KGHM cz np.Banku PKO BP są dużo warte a takimi jak WIZÓW można sobie tyłek podetrzeć ? Tak to już jest ,że z miejsca zasiedzenia miało się to a nie co innego.Znam masę ludzi , którzy w 89 roku miało super start tylko zgadnij czego im zabrakło ? Intelektu i pracowitości.Po prostu

nie pitol w bylym ddr, spoldzielnie dzialaja do dzisiaj.
majatek prl nalezal do narodu, ktory budowal wszystko za talerz zupy, kiedy ich koledzy na zachodzie, jezdzili na urlopy do wloch. majatek prl nie nalezy ani do administracji ani do zadnej partii aby go roztrwaniac. ta przestarzala technologia i maszynami produkowalismy a zmodernizowac mozna bylo kazdy zaklad, nawet fso. chiny w 1989, tez mialy przestarzala technologie i maszyny ale co ty mozesz o tym wiedziec.

Wiedziałeś lepiej jak to wszystko zrobić to trzeba było zgłośić się do Mazowieckiego , że chcesz objąć tekę min.finansów .Zrobiłbyś pewnie wszystko lepiej od Balcerowicza.
Kto Ci miał co modernizować ? Firma jest warta tyle ile ktoś chce za nią dać.A za nasze polskie nikt nic nie chciał dać natomiast od razu zarządano spłatę długów ! I błagam nie porównuj PRL do DDR człowieku bo to zupełnie inna bajka.Trzeba się pogodzić z tym , że tamte lata gospodarczo były stracone.Niestety.
Te teraz rządzone przez PIS też będą.

Do u.s.r.a.n.e.j śmierci bronić będę Peerelu , lat mojej młodości. Jeśli qurwa rozumiesz bawole cokolwiek z historii , to przedstaw sobie takie dane statystyczne : przerwana dekada Gierka zaowocowała czterdziestodwumilionowym narodem Polaków . Bo Naród jak widzi możliwości , to płodzi . W osiemdziesiątych latach mówiło się o sześćdziesięciu milionach Polaków . Dzisiaj mamy ledwie trzydzieści siedem , bo daliśmy się zrobić w wuja. Tamte lata wcale nie były stracone , bo wyprodukowały takich k.retynów , jak Ty.

Pytanie brzmi tak , kto i kiedy widział ostatnio krowę pasącą się na łące ... a mleko krowy , to podstawa ...

Wracając do tematu ... Janku Kanistrze :) Twoje oświadczenia wiszą mi jak kilo kitu na agrafce . Życzył bym sobie , abyś odpowiedział na jedno pytanko , a mianowicie jak zarobiłeś pierwszy milion , bo Baksik oscylator wymyślił :D Dzisiaj system bankowy , nota bene ... nie polski , już nie da się zrobić w wuja :D

Mów Kanister :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 16:04
Jedna z najbardziej obrzydliwych i haniebnych cech ludzi, jest niczym nieusprawiedliwiona i chamska chec zagladania innym do portfela.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza