Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 16:15
~~ napisał(a): Jedna z najbardziej obrzydliwych i haniebnych cech ludzi, jest niczym nieusprawiedliwiona i chamska chec zagladania innym do portfela.

... to prawda, ale szczytem chamstwa jest udawanie porządnego, gdy jest się kłamcą i zdeklarowanym szpiclem!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 marca 2017r. o 16:34
Wuj mnie interesuje portfel Janka /Marka. Chciałbym tylko wiedzieć jak się wtedy interesy robiło. Gdybym jako brzdąc podpisał jaką deklarację , to być może też miałbym dzisiaj milion skradziony .... na koncie w nie polskim banku.

Z resztą , spytajcie HGW jak się robi interesy w Polsce... trzeba trzymać ze sprzedawcami sprawiedliwości :D Czyli sługami ślepej Temidy :D Grecy mieli rację :D

Taki jeden facet w Bolesławcu uważa , że wolny rynek , to cel do którego trzeba dążyć. Być może takich i.diotów jest jeszcze więcej.

Ale tak na prawdę " cywilizacja , gdzie wszyscy wszystko sprzedają , prawnicy sprawiedliwość , lekarze zdrowie , a kapłani boga , skazana jest na wymarcie "

AstroMarycha

Bardzo mądra babka :) Niestety nie mam zaszczytu osobiście znać.
Powtórzę pytanko ... Marek , jak udało Ci się pierwszy milion zgromadzić i kto Twoim zdaniem rzucił się na Ciebie :) ? Pis jako taki , czy Ludzie Jakiego ?

Bo trzeba Ci wiedzieć Marek , że Jaki bardzo mi się podoba ... i nie jestem pedałem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 17:10
~~ napisał(a):
~~też tylda napisał(a): "Grożono mi, szantażowali mnie..." Co za głupawe tłumaczenia! Owszem wtedy grożono ludziom,nagabywano, werbowano : "podpisz jeśli chcesz awansować", podpisz jeśli chcesz prowadzić swoje interesy", "podpisz bo nie damy ci paszportu", podpisz jeśli chcesz skończyć studia" itd. Bardzo wielu nie podpisało niczego, rezygnując z wyjazdów,z kariery, z apanaży itp! Ci zaś co dali się uwikłać nie powinni dziś "pchać się" do publicznych stanowisk ukrywając te fakty.

Ty byś był-była niezłomna.Jak żołnierz.Jeden strzał w mordę i by było po wszystkim.
Co zrobiłeś człowieczku w wolnej Polsce , żeby pomóc biedniejszym i słabszym od siebie ? Możesz się równać z p.Cołokidzim ? To ujawnij się chętnie Cię poznamy :*

Ujawnij się jako pierwszy, filantropie też "chętnie Cię" poznamy. To już jest wielu chętnych do "poznawania się', czy pozostałości per Wy, My?
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 17:14
~~ napisał(a):
~~Ubek napisał(a): Ooooooo, to i Bolesławiec ma swojego Wałęsę :)), a za komunki taki piękny to był, czerwony buraczek hehehe

A ty jesteś teraz buraczek.Nie wiem czy czerwony ale na pewno nie szkodliwy .

Ty na pewno jest szkodliwy, wróć do szkoły i teraz szybko zrobisz maturę, a teraz jesteś "nie szkodliwy". Wiesz co do Ciebie napisałem?
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 17:24
PanM napisał(a):
kajtek68 napisał(a): Aż przykro czytać jak co "niektórzy" walczyli o wolną i niepodległą, podpisując wszystko i wszystkim.
Do dzisiaj nie rozumiem, dlaczego rozliczenie nie odbyło się na sposób niemiecki bądź czeski ?
Przecież "WSZYSCY" mogliby OŚWIADCZYĆ "TO" w 1989 r. i byłoby po sprawie ;)

Przyznam że dla mnie ten fakt jest również niezrozumiały.
Z nieznanych mi powodów wtedy wycofano się z systemu Niemieckiego.
Konsekwencje ponosimy do dzisiaj.
Ponosimy utrzymując oszołomów i IPN którzy jeszcze wieki będą grzebali w cudzych brudach aby zaspokoić swoje podłe żądze prymitywnych nienawistników.

To jest przykład idiotyzmu "Z nieznanych mi powodów wtedy wycofano się z systemu Niemieckiego.
Konsekwencje ponosimy do dzisiaj." Panie M, kpisz sobie z ludzi czy z siebie robisz upośledzonego? Utrzymujemy "oszołomów" okrągłostołowych, paniał tawarisz?
211
skorn
6 marca 2017r. o 17:47
ramaj napisał(a): W 88 r. nawet ślepy widział,że to ostatnie podrygi komuny,tylko durnie szli na rzeczywistą współpracę.

Skoro ostatnie podrygi, to po co podpisywać?

Pannazdzieckiem napisał(a): Bo Naród jak widzi możliwości , to płodzi .

najlepiej to widać na przykładzie dostatnie żyjących narodów afrykańskich

<i>
2161
#fobiak nieaktywny
6 marca 2017r. o 17:50
skorn napisał(a):
ramaj napisał(a): W 88 r. nawet ślepy widział,że to ostatnie podrygi komuny,tylko durnie szli na rzeczywistą współpracę.

po to aby sie zalapac
670
ramaj
6 marca 2017r. o 18:40
fobiak napisał(a):
skorn napisał(a):

po to aby sie zalapac

Na co załapać ?Myslisz,ze taki swieżo zwerbowany w 88r. dopuszczony byłby do jakiegoś ukladu.
Powtórze się.Niektórzy z tych czy innych względów nie mogli odmówić.Ich ocena z dzisiejszej perspektywy winna brac pod uwagę: czy szkodzili innym,czy tylko markowali wspólpracę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza