Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
~~Paweł Haduch niezalogowany
7 marca 2017r. o 2:37
Czepiacie się Calokidziego za co za to że.Ma jakąś teczkę? czy za dużo pieniędzy? Skacze wam ciśnienie że wy tak nie macie.Nawiązując do zazdrości,zawiści która wami panuje.Czemu sami nie pomyślcie żeby ulepszać swój dobrobyt? A Całokidzi pomaga tak jak.jest w stanie.A wy hejtowcy zazdrosni zawistni chcielibyście żeby ten człowiek był chyba jakimś kur....a wszech mogącym.Zacznijcie najipierw od samych siebie a później idźcie naprawiać świat.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7 marca 2017r. o 2:45
Czepiacie się Calokidziego za co za to że.Ma jakąś teczkę? czy za dużo pieniędzy? Skacze wam ciśnienie że wy tak nie macie.Nawiązując do zazdrości,zawiści która wami panuje.Czemu sami nie pomyślcie żeby ulepszać swój dobrobyt? A Całokidzi pomaga tak jak.jest w stanie.A wy hejtowcy zazdrosni zawistni chcielibyście żeby ten człowiek był chyba jakimś kur....a wszech mogącym.Zacznijcie najipierw od samych siebie a później idźcie naprawiać świat.
7 marca 2017r. o 2:45
9277
#pawel6982 nieaktywny
7 marca 2017r. o 3:29
W pierwszej kolejności to w sobie szukajcie prawych ludzi a nie Calokidziego żeście, zazdrosne i zawistne piranie otoczyli bo co,bo wam nie pasuje że ktoś jest mądrzejszy od Was,ma więcej pieniędzy i możliwości kieruję duża ilością kapitału z którego ludzie mają utrzymanie, a wam małe tępe Chu....ki nie po nosie to kąsacie i kłody człowiekowi pod nogi kladziecie. A w większości każdy z Was by nie wiedział jak dysponować takim kapitałem jak Calokidzi co wypracował do tej pory nie tylko dla siebie ale zarazem dla normalnych ludzi którzy pracując z nim i dla niego mają utrzymanie dla siebie i swoich rodzin.Mądry człowiek się uczy każdego dnia a wy tępi zawistni materialisci będziecie do końca tacy jak na początku.Chamstwo w Państwie.
~~ niezalogowany
7 marca 2017r. o 7:22
pawel6982 napisał(a): W pierwszej kolejności to w sobie szukajcie prawych ludzi a nie Calokidziego żeście, zazdrosne i zawistne piranie otoczyli bo co,bo wam nie pasuje że ktoś jest mądrzejszy od Was,ma więcej pieniędzy i możliwości kieruję duża ilością kapitału z którego ludzie mają utrzymanie, a wam małe tępe Chu....ki nie po nosie to kąsacie i kłody człowiekowi pod nogi kladziecie. A w większości każdy z Was by nie wiedział jak dysponować takim kapitałem jak Calokidzi co wypracował do tej pory nie tylko dla siebie ale zarazem dla normalnych ludzi którzy pracując z nim i dla niego mają utrzymanie dla siebie i swoich rodzin.Mądry człowiek się uczy każdego dnia a wy tępi zawistni materialisci będziecie do końca tacy jak na początku.Chamstwo w Państwie.

Nie tak do końca. Trzeba sprawdzić co jest w tych teczkach. Prawda wyzwala.
~~keram niezalogowany
7 marca 2017r. o 8:16
Bredzio Komorowski zaczynał biznes od 200 tysięcy marek od rodziny.
okazało się, że nie nic nie pamięta i został prezydentem wojskowych służb informacyjnych (takie unowocześnione ub)
w tej sprawie trzeba poczekać....
2161
#fobiak nieaktywny
7 marca 2017r. o 8:51
~~Konsekwencje wyboru. napisał(a): Nie współpracowałem.
Podpisałem, bo ... zmusili,
ale ... nie współpracowałem.
Nie szkodzilem.
Nie jestem kłamcą.
L i t o s c i !!!
Czy ktoś w to uwierzy?

A tak na marginesie. Niezły ubaw ma oficer prowadzący i jego przełożeni.
Oficjalnie esbecy znani są z tego, że chronią swoją agenture. Nawet po latach i to bardzo zaciekle. Część z uwagi na tajemnicę resortu a cześć po to żeby na dawnych agentach pasożytowac.
Czas pokaże.
W myśl zasady: co ukryte, będzie głoszone na dachach.
Zabrakło tak po ludzku: - bardzo
przepraszam, byłem słaby, kogo skrzywdziłem, oddaje jak Zacheusz.
Ze wzruszeniem wspomina się tych -
"niezlomnych", którzy nie dali sie zastraszyć i nic nie podpisali. Dla mnie to bohaterowie. Wielki szacunek.

nie siej propagandy, "niezlomni podpisywali" wstepowali do mo i ub, nie bede wymienial ale zapoznaj sie z ogniem
~~ niezalogowany
7 marca 2017r. o 10:05
Nie znam tego pana, więc moja wypowiedź nie jest osobista. Uważam że, nie można usprawiedliwiać tych co podpisali dlatego że, byli zastraszani. Wielu ludzi było zastraszanych a jednak nie podpisali niczego. Niestety prawda jest taka że wielu patriotów którzy nie podpisali niczego bo walczyli z komuną żyją dzisiaj za 800 zł emerytury a ci co podpisali bo by im to w interesach przeszkadzało "żyje się lepiej". Oczywiście moja wypowiedź nie odnosi się do tego Pana a jest moją osobistą refleksją gdyż wszyscy wiemy jak wielu komuchów odnalazło się w nowej Polsce a jak wielu tych, którzy o nią walczyli dzisiaj dziaduje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy