Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 21:47
~~ napisał(a): "W roku 1988 zostałem wezwany na komisariat MO. W trakcie spotkania z funkcjonariuszem SB, zostałem przymuszony do podpisania deklaracji współpracy z wojskowymi służbami bezpieczeństwa."

SB podlegało Ministerstwu Spraw Wewnętrznych , a WSW podlegało Ministerstwu Obrony Narodowej.
Ktoś mi wytłumaczy! :)
TAK MASZ MNIEJ NIŻ 30 GORA PLUS 5 LAT.I NIC NIEWIESZ JAK BYŁO
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 21:53
~~SPOKOJNY napisał(a):
~~wacek napisał(a): BARDZO MĄDRA I ODPOWIEDZIALNA WYPOWIEDZ PANA JANA COŁOKIDZIEGO. J właśnie tym Pan Jan się wyróżnia od wielu.WIELKĄ KLASĄ!
1847
#ZULU nieaktywny
6 marca 2017r. o 22:22
~~piswcebulizaklęty napisał(a):
~~Ubek napisał(a): Ooooooo, to i Bolesławiec ma swojego Wałęsę :)), a za komunki taki piękny to był, czerwony buraczek hehehe

Przedstaw dowody na współprace Wałęsy i Cołokodziego. Chyba ,że jesteś typowym pisowskim ogórem, który nagada głupot, a później udaje, że nic się nie stało.

A co, boisz się kogoś z PIS'u czy prawdy? bo coś nerwowy jesteś
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 22:33
~~ napisał(a):
~~// napisał(a): I teraz wiemy z kąt miał miał p. na zakup ziemi .Sprzedawczyk j....y.

SB zapłaciła mu parę milionów za podpisanie paipierka.CHA,CHA,CHAA....iDZ SPAĆ DZIDZIA. Ze słownikiem oczywiście.
Ty gówniaku nie znasz tych czasów
~~.. niezalogowany
6 marca 2017r. o 22:37
Takich panów potrzeba rozliczyć skąd i gdzie ukradli .
~~Konsekwencje wyboru. niezalogowany
6 marca 2017r. o 22:46
Nie współpracowałem.
Podpisałem, bo ... zmusili,
ale ... nie współpracowałem.
Nie szkodzilem.
Nie jestem kłamcą.
L i t o s c i !!!
Czy ktoś w to uwierzy?

A tak na marginesie. Niezły ubaw ma oficer prowadzący i jego przełożeni.
Oficjalnie esbecy znani są z tego, że chronią swoją agenture. Nawet po latach i to bardzo zaciekle. Część z uwagi na tajemnicę resortu a cześć po to żeby na dawnych agentach pasożytowac.
Czas pokaże.
W myśl zasady: co ukryte, będzie głoszone na dachach.
Zabrakło tak po ludzku: - bardzo
przepraszam, byłem słaby, kogo skrzywdziłem, oddaje jak Zacheusz.
Ze wzruszeniem wspomina się tych -
"niezlomnych", którzy nie dali sie zastraszyć i nic nie podpisali. Dla mnie to bohaterowie. Wielki szacunek.
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 23:02
Komfort materialny nie zawsze idzie w parze z komfortem moralnym.
~~sr.anie w banie niezalogowany
6 marca 2017r. o 23:22
Grozili mu, podpisał i od razu się na nich wypiął.
A oni nie tknęli go nawet paluszkiem .
PO PROSTU CUD !! :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza