Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:55
~~// napisał(a): I teraz wiemy z kąt miał miał p. na zakup ziemi .Sprzedawczyk j....y.

SB zapłaciła mu parę milionów za podpisanie paipierka.CHA,CHA,CHAA....iDZ SPAĆ DZIDZIA. Ze słownikiem oczywiście.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~SPOKOJNY niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:57
~~wacek napisał(a): BARDZO MĄDRA I ODPOWIEDZIALNA WYPOWIEDZ PANA JANA COŁOKIDZIEGO. J właśnie tym Pan Jan się wyróżnia od wielu.WIELKĄ KLASĄ!
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 21:04
ramaj napisał(a): Dla tych ,którzy do oceny tamtych czasów przykładają dzisiejszą miarę.
Wniosek o paszport str. 1 ,a było, tych stron 4[img=1488829923_k1hrorf.jpg]Dopisane 06.03.2017r. o godz. 20:54:i jeszcze str.2 [img=1488830002_k0j52e1.jpg]
CO to jest bo ja mam takie same w domu tylko z pieczątkami?
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 21:08
PanM napisał(a): Tak myślałem .Sam byłem w podobnej sytuacji .Złapali mnie w domu znanego działacza solidarności podczas zasadzki. Ponieważ nigdzie nie figurowałem jako członek niczego po tygodniu formalni odpuścili.
Udałem oczywiście nic nie świadomego kolegę.
Pamiętam jak dokładnie przekopali mnie wtedy.Do tego stopnia że miałem przy sobie min dwa cukierki .Rozpakowali je i oglądali papierki.Cukierki kazali mi zjeść.
Ciągali mnie jeszcze dwa miesiące i chyba odpuścili bo papiery mam czyste.
Dla zachowania uczciwości dodam że próbowano wszelkie sposoby szantażu i zastraszenia ale nikt mnie tam nie pobił .Był rok 1982.

Moim zdaniem liczy się tylko jedno -- czy dany człowiek bezpośrednio zaszkodził czy nie innym .Skoro nie to jest czysty.
Cała ta nagonka w tym wątku wywołana jst moim zdaniem przez zazdrośników któym trudno się pogodzić z finansowym sukcesem zainteresowanego.

a jak teraz to udowodnisz czy szkodził czy nie?
każdy może powiedzieć, że podpisał bo go zmusili.
byli pewnie też i tacy co nie podpisali pomimo szantażu.
~~Bl niezalogowany
6 marca 2017r. o 21:24
Gosc przynajmniej ma jaja I sie przyznal. Tak podpisalem. A taki walesa to w zywe oczy klamie I sie wypiera. Jak takiego nazwac?
~~bolecnauta niezalogowany
6 marca 2017r. o 21:31
~~Bl napisał(a): Gosc przynajmniej ma jaja I sie przyznal. Tak podpisalem. A taki walesa to w zywe oczy klamie I sie wypiera. Jak takiego nazwac?

nie tak od razu powiedział, dopiero jak przeczytał artykuł
~~SPOKOJNY niezalogowany
6 marca 2017r. o 21:31
~~ napisał(a):
PanM napisał(a): Tak myślałem .Sam byłem w podobnej sytuacji .Złapali mnie w domu znanego działacza solidarności podczas zasadzki. Ponieważ nigdzie nie figurowałem jako członek niczego po tygodniu formalni odpuścili.
Udałem oczywiście nic nie świadomego kolegę.
Pamiętam jak dokładnie przekopali mnie wtedy.Do tego stopnia że miałem przy sobie min dwa cukierki .Rozpakowali je i oglądali papierki.Cukierki kazali mi zjeść.
Ciągali mnie jeszcze dwa miesiące i chyba odpuścili bo papiery mam czyste.
Dla zachowania uczciwości dodam że próbowano wszelkie sposoby szantażu i zastraszenia ale nikt mnie tam nie pobił .Był rok 1982.

Moim zdaniem liczy się tylko jedno -- czy dany człowiek bezpośrednio zaszkodził czy nie innym .Skoro nie to jest czysty.
Cała ta nagonka w tym wątku wywołana jst moim zdaniem przez zazdrośników któym trudno się pogodzić z finansowym sukcesem zainteresowanego.

a jak teraz to udowodnisz czy szkodził czy nie?
każdy może powiedzieć, że podpisał bo go zmusili.
byli pewnie też i tacy co nie podpisali pomimo szantażu.
CZYTAMY UWAŻNIE I ZE ZROZUMIENIEM.ROZUMIEMY, TO SIĘ WYPOWIADAMY .TAK? :)
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 21:38
~~bolecnauta napisał(a):
~~Bl napisał(a): Gosc przynajmniej ma jaja I sie przyznal. Tak podpisalem. A taki walesa to w zywe oczy klamie I sie wypiera. Jak takiego nazwac?

nie tak od razu powiedział, dopiero jak przeczytał artykuł
TY W SOBOTĘ I CAŁY TYDZIEN SPAŁAŚ TO ON MIAŁ SIE ZRYWAĆ?JAK I TAK WIEDZIAŁ
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAMrowka zaprasza