Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 11:50
~~kama napisał(a): COLOKIDZI przeciez nie jest polakiem a gruzinem

Super news.Śmieszne , naprawdę.Tak jak p.Wellman, Werner są niemkami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~kama niezalogowany
6 marca 2017r. o 11:56
niech napisze gdzie wyjezdzal zagranice w latach 80 gruzinski komuch !! I dlaczego sie bal zawsze sluzb !!
~~No i co naiwniacy? niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:00
Niczego nie sfałszowali!
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:03
~~kama napisał(a): niech napisze gdzie wyjezdzal zagranice w latach 80 gruzinski komuch !! I dlaczego sie bal zawsze sluzb !!

Napisz Ty jak wiesz.
~~też tylda niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:06
"Grożono mi, szantażowali mnie..." Co za głupawe tłumaczenia! Owszem wtedy grożono ludziom,nagabywano, werbowano : "podpisz jeśli chcesz awansować", podpisz jeśli chcesz prowadzić swoje interesy", "podpisz bo nie damy ci paszportu", podpisz jeśli chcesz skończyć studia" itd. Bardzo wielu nie podpisało niczego, rezygnując z wyjazdów,z kariery, z apanaży itp! Ci zaś co dali się uwikłać nie powinni dziś "pchać się" do publicznych stanowisk ukrywając te fakty.
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:09
~~też tylda napisał(a): "Grożono mi, szantażowali mnie..." Co za głupawe tłumaczenia! Owszem wtedy grożono ludziom,nagabywano, werbowano : "podpisz jeśli chcesz awansować", podpisz jeśli chcesz prowadzić swoje interesy", "podpisz bo nie damy ci paszportu", podpisz jeśli chcesz skończyć studia" itd. Bardzo wielu nie podpisało niczego, rezygnując z wyjazdów,z kariery, z apanaży itp! Ci zaś co dali się uwikłać nie powinni dziś "pchać się" do publicznych stanowisk ukrywając te fakty.

Ty byś był-była niezłomna.Jak żołnierz.Jeden strzał w mordę i by było po wszystkim.
Co zrobiłeś człowieczku w wolnej Polsce , żeby pomóc biedniejszym i słabszym od siebie ? Możesz się równać z p.Cołokidzim ? To ujawnij się chętnie Cię poznamy :*
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:12
~~też tylda napisał(a): "Grożono mi, szantażowali mnie..." Co za głupawe tłumaczenia! Owszem wtedy grożono ludziom,nagabywano, werbowano : "podpisz jeśli chcesz awansować", podpisz jeśli chcesz prowadzić swoje interesy", "podpisz bo nie damy ci paszportu", podpisz jeśli chcesz skończyć studia" itd. Bardzo wielu nie podpisało niczego, rezygnując z wyjazdów,z kariery, z apanaży itp! Ci zaś co dali się uwikłać nie powinni dziś "pchać się" do publicznych stanowisk ukrywając te fakty.

http://wpolityce.pl/polityka/330076-slawomir-cenckiewicz-o-ambasadorze-przylebskim-daleki-jestem-od-stwierdzenia-ze-to-nie-znaczy-doslownie-nic

Casus Przyłębski i co Ty na to Pisowski Trolu?
~~Ubek niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:14
Ooooooo, to i Bolesławiec ma swojego Wałęsę :)), a za komunki taki piękny to był, czerwony buraczek hehehe
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza