Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:20
~~Ubek napisał(a): Ooooooo, to i Bolesławiec ma swojego Wałęsę :)), a za komunki taki piękny to był, czerwony buraczek hehehe

A ty jesteś teraz buraczek.Nie wiem czy czerwony ale na pewno nie szkodliwy .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mim niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:24
Podstawowym kryterium oceny w takich sytuacjach są materialne dowody współpracy, czyli: doniesienia, treść przekazywanych informacji, regularne spotkania z funkcjonariuszami SB, realizowanie zadań postawionych przez SB. Podpisał zobowiązanie, ale z akt nie wynika, żeby odbyło się jakiekolwiek inne spotkanie. Nie ma żadnych materiałów na temat rzekomej współpracy. Po prostu nie ma tematu współpracy!
~~Mim niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:26
Tako piszą Wielcy Lustratorzy IV RP Gontarczyk i Cenckiewicz
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:27
~~Mim napisał(a): Podstawowym kryterium oceny w takich sytuacjach są materialne dowody współpracy, czyli: doniesienia, treść przekazywanych informacji, regularne spotkania z funkcjonariuszami SB, realizowanie zadań postawionych przez SB. Podpisał zobowiązanie, ale z akt nie wynika, żeby odbyło się jakiekolwiek inne spotkanie. Nie ma żadnych materiałów na temat rzekomej współpracy. Po prostu nie ma tematu współpracy!

Pokarz mi jednego TW który teraz powiedział by Tak chciałem i współpracowałem ,teraz wszyscy byli zastraszani i przymuszani .
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:28
~~Mim napisał(a): Podstawowym kryterium oceny w takich sytuacjach są materialne dowody współpracy, czyli: doniesienia, treść przekazywanych informacji, regularne spotkania z funkcjonariuszami SB, realizowanie zadań postawionych przez SB. Podpisał zobowiązanie, ale z akt nie wynika, żeby odbyło się jakiekolwiek inne spotkanie. Nie ma żadnych materiałów na temat rzekomej współpracy. Po prostu nie ma tematu współpracy!

Mim nie tłumacz oczywistego bo niektórzy i tak nie zrozumieją.Co gorsza nie chcą wiedzieć i rozumieć.Pan Jan nie chciał się podzielić forsą z zysku po połowie i stąd ta wrzawa.A nuż może uda się człowiekowi dokopać .Mam przykra wiadomość-NIE UDA SIĘ. :*
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:31
~~ napisał(a):

Pokarz mi jednego TW który teraz powiedział by Tak chciałem i współpracowałem ,teraz wszyscy byli zastraszani i przymuszani .

Bo niestety tak było.Ci którzy chcieli to po prostu tam pracowali i byli przydupasami nowego okupanta.
11100
#Blackjack nieaktywny
6 marca 2017r. o 12:33
No no ....
Ciekawe kto jeszcze w B-c?

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 12:37
Blackjack napisał(a): No no ....
Ciekawe kto jeszcze w B-c?

Bardzo dużo znanych nazwisk.Zobacz w wyszukiwarce.Tylko po co ta wiedza komu ? Nie lepiej było porządnie sprawdzić te teczki przed opublikowaniem ? W sumie nic nowego -ta władza tak ma.To nie pierwszy raz przecież.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.