Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
11445
PanM
6 marca 2017r. o 12:58
Przyznam że mam nieskrywaną satysfakcję ze świadomości iż moi adwersarze przekopali kartoteki IPN we wszystkie strony aby coś na mnie znaleźć.

Komuś się chciało chcieć , grzebać w esbeckich kartotekach , brawo Ty brawo ja .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~;) niezalogowany
6 marca 2017r. o 13:01
Na miejscu Pana Jana dobralbym sie do dupy marczewskim za zalozenie tematu bez sprawdzenia informacji, a pytajacy tytul jednoznacznie wskazuje jaki zamiar mial kazmirz. Wywolanie nagonki. Synalek krakowiaczek jeden, co mial konikow siedem nie doszukuje sie nowych afer, to tatus z ograniczonym umyslem i nowa swita nie maja o czym pisac to doszukuja sie afer tam, gdzie ich nie ma. DJ-a to juz slyszalem, ze na tym portaliku nie ma. Kazmirz idz na emeryture, albo do tVN-u sie przenies. Tam twoje newsy na pewno docenia
~~POL niezalogowany
6 marca 2017r. o 13:04
~~kama napisał(a): COLOKIDZI przeciez nie jest polakiem a gruzinem Mam wielki szacunek do tego wg. ciebie Gruzina i wiem ,że jest większym Polakiem niż ty dupku. ty pewnie nie wiesz, że wczasie wojny ruscy wywozili POLAKÓW NA SYBERIE DO GRUZJI , KAZACHSTANU KIRGISTANU WIELU Z NICH NIE WRÓCIŁO. Janek jest człowiekiem szanowanym w tym mieście, a każdy może w obronie własnej rodziny mieć chwile zwątpienia. KRZYWDY NIE ZROBIŁ NIKOMU!
2900
#falco nieaktywny
6 marca 2017r. o 13:04
PanM napisał(a): Przyznam że mam nieskrywaną satysfakcję ze świadomości iż moi adwersarze przekopali kartoteki IPN we wszystkie strony aby coś na mnie znaleźć.

Komuś się chciało chcieć , grzebać w esbeckich kartotekach , brawo Ty brawo ja .

Przemek
a może byłeś wśród tych co palili teczki i dlatego teraz jesteś spokojny :D chociaż nie pamiętam byśmy tam się spotkali ...
ale noc była ...

mojej nie znajdą bo swoją trzymam w domu :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~bolecnauta niezalogowany
6 marca 2017r. o 13:10
Trzeba to wyjaśnić do końca.
~~KAMA niezalogowany
6 marca 2017r. o 13:15
SZACUNEK MOZNA MIEC JAKO DO CZLOWIEKA A NIE DO UB CO ZBOGACIL SIE NA LUDZKIEJ KRZYWDZIE A OD LAT 2000 KIEDY ROZMAWIA WYCIAGA KARTE I BATERIE Z TEL
~~TW Bolecnauta niezalogowany
6 marca 2017r. o 13:16
Teraz znaleść w Ipn taksówkarzy kantorowców i innych niebieskich aniołów
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 13:19
~~KAMA napisał(a): SZACUNEK MOZNA MIEC JAKO DO CZLOWIEKA A NIE DO UB CO ZBOGACIL SIE NA LUDZKIEJ KRZYWDZIE A OD LAT 2000 KIEDY ROZMAWIA WYCIAGA KARTE I BATERIE Z TEL

Bo żyje w kraju rządzonym przez takich jak ty.Nie wiesz niczego o tym człowieku a pozwalasz sobie.Pamiętaj , że w internecie nikt nie jest anonimowy.Żebyś póżniej nie rozpaczał jak dostaniesz pozew i będziesz coś bredził o wolności słowa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza