poliusz napisał(a): Chyba lepiej być lewakiem ( choć nie popieram żadnej partii bo żadna na to nie zasługuje) ale mającym własne zdanie,niż PiSowcem który ma klapki na oczach ,słucha slepo księdza na ambonie,wierzy w teksty Gazety Polskiej i Gościa Niedzielnego i słucha wiadomości na TVPiS. Bo powiedzcie mi jaki zdanie ma w Polsce premier ,prezydent, skoro każda decyzja zapada na Nowogrodzkiej. Więc życzę dobrego dnia.
~~ napisał(a):poliusz napisał(a): Chyba lepiej być lewakiem ( choć nie popieram żadnej partii bo żadna na to nie zasługuje) ale mającym własne zdanie,niż PiSowcem który ma klapki na oczach ,słucha slepo księdza na ambonie,wierzy w teksty Gazety Polskiej i Gościa Niedzielnego i słucha wiadomości na TVPiS. Bo powiedzcie mi jaki zdanie ma w Polsce premier ,prezydent, skoro każda decyzja zapada na Nowogrodzkiej. Więc życzę dobrego dnia.
Tak ty i twoja rodzina jest "najmondzejsza" a teraz już idź sobie czytać niemiecką prasę.
poliusz napisał(a):~~ napisał(a):poliusz napisał(a): Chyba lepiej być lewakiem ( choć nie popieram żadnej partii bo żadna na to nie zasługuje) ale mającym własne zdanie,niż PiSowcem który ma klapki na oczach ,słucha slepo księdza na ambonie,wierzy w teksty Gazety Polskiej i Gościa Niedzielnego i słucha wiadomości na TVPiS. Bo powiedzcie mi jaki zdanie ma w Polsce premier ,prezydent, skoro każda decyzja zapada na Nowogrodzkiej. Więc życzę dobrego dnia.
Tak ty i twoja rodzina jest "najmondzejsza" a teraz już idź sobie czytać niemiecką prasę.
Wolę wyborczą i tvn, ja bynajmniej nie czepiam się Twojej rodziny (jeśli ją masz,w co wątpię.) A teraz na lekcję marsz:)bo w przyszłym roku już nie będziesz w gimnazjum tylko wrócisz do podstawówki którą może uda Ci się skończyć, wtedy czeka Cię kariera w MON Macierewicza, bo tam cymbałów potrzebująślik chcesz podyskutować to miej odwagę ,zaloguj sie bohaterze.