Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk wybrany na kolejną kadencję
~~ niezalogowany
17 marca 2017r. o 12:43
poliusz napisał(a): Chyba lepiej być lewakiem ( choć nie popieram żadnej partii bo żadna na to nie zasługuje) ale mającym własne zdanie,niż PiSowcem który ma klapki na oczach ,słucha slepo księdza na ambonie,wierzy w teksty Gazety Polskiej i Gościa Niedzielnego i słucha wiadomości na TVPiS. Bo powiedzcie mi jaki zdanie ma w Polsce premier ,prezydent, skoro każda decyzja zapada na Nowogrodzkiej. Więc życzę dobrego dnia.

Tak ty i twoja rodzina jest "najmondzejsza" a teraz już idź sobie czytać niemiecką prasę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
95
#poliusz nieaktywny
17 marca 2017r. o 13:26
~~ napisał(a):
poliusz napisał(a): Chyba lepiej być lewakiem ( choć nie popieram żadnej partii bo żadna na to nie zasługuje) ale mającym własne zdanie,niż PiSowcem który ma klapki na oczach ,słucha slepo księdza na ambonie,wierzy w teksty Gazety Polskiej i Gościa Niedzielnego i słucha wiadomości na TVPiS. Bo powiedzcie mi jaki zdanie ma w Polsce premier ,prezydent, skoro każda decyzja zapada na Nowogrodzkiej. Więc życzę dobrego dnia.

Tak ty i twoja rodzina jest "najmondzejsza" a teraz już idź sobie czytać niemiecką prasę.

Wolę wyborczą i tvn, ja bynajmniej nie czepiam się Twojej rodziny (jeśli ją masz,w co wątpię.) A teraz na lekcję marsz:)bo w przyszłym roku już nie będziesz w gimnazjum tylko wrócisz do podstawówki którą może uda Ci się skończyć, wtedy czeka Cię kariera w MON Macierewicza, bo tam cymbałów potrzebująślik chcesz podyskutować to miej odwagę ,zaloguj sie bohaterze.
~~ niezalogowany
17 marca 2017r. o 13:30
poliusz napisał(a):
~~ napisał(a):

Wolę wyborczą i tvn, ja bynajmniej nie czepiam się Twojej rodziny (jeśli ją masz,w co wątpię.) A teraz na lekcję marsz:)bo w przyszłym roku już nie będziesz w gimnazjum tylko wrócisz do podstawówki którą może uda Ci się skończyć, wtedy czeka Cię kariera w MON Macierewicza, bo tam cymbałów potrzebująślik chcesz podyskutować to miej odwagę ,zaloguj sie bohaterze.

To było widać, słychać i czuć, co czytasz i oglądasz. Pozdrów michnika
95
#poliusz nieaktywny
17 marca 2017r. o 14:05
poziom Twoich wypowiedzi pokazuje jak malutki jesteś,ale jak nie ma się argumentów to obrzuca się przeciwnika łajnem, no ale w końcu przykład idzie z góry. Jesteś żałosny. kończę fdyskusję bo z ciemnogrodem to nie ma sensu, jeszcze mi zarzucisz że dziadek w Wermahcie służył. :D
~~ niezalogowany
17 marca 2017r. o 14:37
nie, na moje oko to twój dziadek był folgzdojczem
~~Pecik niezalogowany
17 marca 2017r. o 16:11
Poliszynela niczego nie wnoszą do dyskusji i sam lajnem obrzucasz i inwektywami. Może zaproponuj coś konkretnego a nie fanzol o rydzyku. Naprawdę myślisz że anty POwcy słuchają Rydzyka ? Sam sobie odpowiedz , ale coś mi się wydaje że myślisz stereotypami narzucanymi w TVNiem i Lisweeku
~~98 procent niezalogowany
17 marca 2017r. o 16:19
Tyle stanowi V niemiecka kolumna na terenie naszej POLSKI - w dziale media, od czasu grubej kreski Mazowieckiego;
nie wyłączając niniejszego portalu.
Dlatego tak dużo wrogich, nienawistnych i antypolskich wypowiedzi.
I wszystko jasne!
~~daniel niezalogowany
17 marca 2017r. o 16:36
Wypowiedzi antypisowskie to opinie najbardziej patriotyczne.
Ta popieprzona sekta wcześniej czy później dostanie od Polaków kopa w dupę ale syf po niej będzie trzeba sprzątać latami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAMrowka zaprasza