~~daniel napisał(a): Wypowiedzi antypisowskie to opinie najbardziej patriotyczne.
Ta popieprzona sekta wcześniej czy później dostanie od Polaków kopa w dupę ale syf po niej będzie trzeba sprzątać latami.
~~Pecik napisał(a): Poliszynela niczego nie wnoszą do dyskusji i sam lajnem obrzucasz i inwektywami. Może zaproponuj coś konkretnego a nie fanzol o rydzyku. Naprawdę myślisz że anty POwcy słuchają Rydzyka ? Sam sobie odpowiedz , ale coś mi się wydaje że myślisz stereotypami narzucanymi w TVNiem i Lisweeku
poliusz napisał(a):~~Pecik napisał(a): Poliszynela niczego nie wnoszą do dyskusji i sam lajnem obrzucasz i inwektywami. Może zaproponuj coś konkretnego a nie fanzol o rydzyku. Naprawdę myślisz że anty POwcy słuchają Rydzyka ? Sam sobie odpowiedz , ale coś mi się wydaje że myślisz stereotypami narzucanymi w TVNiem i Lisweeku
Już pisałem ze nie jestem niczyim zwolennikiem i nie będę ,ale widzę co się dzieje w Polsce od 1989, każda ekipa robiła przekręty ale to co robi PiS to już nie do opisania. Chcesz przykłady z najbliższych tygodni. doświadczeni żołnierze odchodzą z armii,ciągnące sie i niekończące przetargi na sprzęt dla wojska, kłamstwa rozsiewane przez Macierewicza i spółkę o Smoleńsku ustawa Szyszki, Zamrożona kwota wolna i limity ulg w PIT oraz utrzymanie wyższych stawek VAT, cofniecie refundacji na wiele leków w tym na leki na choroby genetyczne,kłamliwe wiadomości w TVP i radiu dążenie do całkowitej izolacji na arenie międzynarodowej i wiele innych.Sorry ale takiego bagna nie zrobiło ani SLD,ani PO ani inne rządzące partie. A tak kończąć pieniądze na 500+ w przyszłym roku się skończą i obowiązek ostanie przerzucony na gminy. Więć żyjcie sobie dalej w matrixie.Pozdrawiam
~~ napisał(a):poliusz napisał(a):~~Pecik napisał(a): Poliszynela niczego nie wnoszą do dyskusji i sam lajnem obrzucasz i inwektywami. Może zaproponuj coś konkretnego a nie fanzol o rydzyku. Naprawdę myślisz że anty POwcy słuchają Rydzyka ? Sam sobie odpowiedz , ale coś mi się wydaje że myślisz stereotypami narzucanymi w TVNiem i Lisweeku
Już pisałem ze nie jestem niczyim zwolennikiem i nie będę ,ale widzę co się dzieje w Polsce od 1989, każda ekipa robiła przekręty ale to co robi PiS to już nie do opisania. Chcesz przykłady z najbliższych tygodni. doświadczeni żołnierze odchodzą z armii,ciągnące sie i niekończące przetargi na sprzęt dla wojska, kłamstwa rozsiewane przez Macierewicza i spółkę o Smoleńsku ustawa Szyszki, Zamrożona kwota wolna i limity ulg w PIT oraz utrzymanie wyższych stawek VAT, cofniecie refundacji na wiele leków w tym na leki na choroby genetyczne,kłamliwe wiadomości w TVP i radiu dążenie do całkowitej izolacji na arenie międzynarodowej i wiele innych.Sorry ale takiego bagna nie zrobiło ani SLD,ani PO ani inne rządzące partie. A tak kończąć pieniądze na 500+ w przyszłym roku się skończą i obowiązek ostanie przerzucony na gminy. Więć żyjcie sobie dalej w matrixie.Pozdrawiam
i ja z tego jestem dumny , na to właśnie głosowałem. A ty sobie poczekaj 2,5 roku do wyborów , będzie ci lepiej.Oby nie. Pis na następną kadencję i do przodu.
poliusz napisał(a): Będziesz dumny jak skończy sie kasa z 500+ i trzeba będzie pujść do pracy. :P